Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Jagooda pisze:Osobiście tam nie byłam, ale wchodziłam na ich stronę, wygląda to o wiele lepiej od Palucha. Poza tym rozmawiałam kiedyś z Panią w spr. adopcji kota i powiedziała, że ten kot ma super warunki tam. Poza tym jest bardziej kameralnie
gaota pisze:Prywatny dt czy przytulisko?
Słyszałam, że kotki mają dt. Kiedy tam jadą?
gaota pisze:Jagooda pisze:Od Palucha już lepszy koci azyl w Konstancinie, o wiele lepsze warunki.
To sprawdzone info?
Cai pisze:Psiak chwilowo jest u nas (Śródmieście), dopiero wieczorem wyjeżdża do tego hm tymczasowego prywatnego hotelu pod Garwolinem i w związku z tym dopiero wieczorem będę znała szczegóły i adres. Sunia strasznie tęskni za właścicielami, potrzebuje ciepła i uwagi
Zofia&Sasza pisze:Jagooda pisze:Osobiście tam nie byłam, ale wchodziłam na ich stronę, wygląda to o wiele lepiej od Palucha. Poza tym rozmawiałam kiedyś z Panią w spr. adopcji kota i powiedziała, że ten kot ma super warunki tam. Poza tym jest bardziej kameralnie
Kameralnie?Przecież tam jest kilkaset kotów? I praktycznie nie ma adopcji. Na Paluchu jest strasznie - jak w każdym schronie - ale przynajmniej działają tam miauowe wolontariuszki...
edit - czeski błąd
Cai pisze:CatAngel, wszystko dobrze się skończyło z psiakiem, nie wiem czy nie dzięki Tobie, wiem, że nowa właścicielka trafiła do mnie z FB z tematu jaki założyła p. Małgosia :> Przyznać mi się tu, która to, to wycałuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 19 gości