Nie ma na kogo fuczec i z liścia dawać.
H
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:O mojej dużej Pani Babcia opowiada taki dowcip, że gdyby duża poszła to wojska, byłaby szczęśliwa, bo by się wyspała.
Fasolka
zwierzak08 pisze:
No to stwarzacie kotom bardzo dogodne warunki do rozwoju![]()
tak długo to nawet w weekend bym nie wysiedziałafaktycznie nocne Marki, skoro nawet do rana to markowanie się przeciąga
Haker1 pisze:Tak, przerabiam to często. Moja Duża teraz, tj. podczas roku akademickiego wstaje codziennie ( w soboty i niedziele też) między 6.00 a 6.15, a ja często idę jeść około 5.00-5.15 i często przed pójściem do miski muszę polizać Dużą. Z Dużym jest gorzej, on często około 5.00 rano wstaje, lubi rano pracować.
Haker
PS. Pysia też wstawała około 5 i szła do miski. A dzisiaj w nocy zostawiła swojej Dużej tylko mały skrawek łóżka do spania. A łóżko jej Duża ma szerokie około 1,6 m.
H
Haker1 pisze:Pysia chyba za mną tęskni bo podobno mocno marudzi![]()
Nie ma na kogo fuczec i z liścia dawać.
H
Danusia pisze:zwierzak08 pisze:
tak długo to nawet w weekend bym nie wysiedziałafaktycznie nocne Marki, skoro nawet do rana to markowanie się przeciąga
a bo to wiele lat pracy na nocki zrobiło swoje![]()
całkiem się poprzestawialiśmy
zwierzak08 pisze:Danusia pisze:zwierzak08 pisze:
Podziwiam tych którzy dają radę pracować na nocki, nie wiem czy podołałabym, choć może to kwestia przestawienia i przyzwyczajenia się, ale jak widać niektórym to już zostaje
Haker1 pisze:Ona kocha swoją Dużą i nigdy ale to nigdy i=jej nie ugryzła ani nie udrapnęła.
Pysia to prawdziwa dama.
A TŻ Dużej też lubi i jak jest u niej to się mu na kolana ładuje.
Ja też mu się wpakowałem na kolana![]()
H
Danusia pisze:zwierzak08 pisze:Danusia pisze:zwierzak08 pisze:
Podziwiam tych którzy dają radę pracować na nocki, nie wiem czy podołałabym, choć może to kwestia przestawienia i przyzwyczajenia się, ale jak widać niektórym to już zostaje
ja pracowalam 18 lat na zmiany, TZ trochę dłużej. No,ale służba nie drożba
zwierzak08 pisze:
No to można przywyknąć, tym bardziej jak oboje tak pracowaliściejak jeżdżę rano do pracy autobusem, to sporo osób wraca z nocnej zmiany i tylko życzą sobie przyjemnych snów
zwierzak08 pisze:Asia mówi, że idzie się myć i spać![]()
![]()
niech sobie idzie spać, już ja jej zrobię pobudkę
Dobranoc Wszystkim
zwierzak08 pisze:Asia mówi, że idzie się myć i spać![]()
![]()
niech sobie idzie spać, już ja jej zrobię pobudkę
Dobranoc Wszystkim
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 169 gości