-

-Jeszcze bezimienna
-kotka
-ok. 1 -1,5 roku
-Znaleziona na parkingu. Jak się później okazało kotka niedowidzi. Pomimo swojej wady, w uroczy dla siebie sposób, szybko uczy się topografii pomieszczeń,
w których przebywa.
-Obecnie przebywa w mieszkaniu u Pani, która ją znalazła, który dzieli razem z trzema psami (niekoniecznie przyjaźnie nastawionymi do niej).
-Miasto: Łódź
-wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130750&p=7747004#p7747004
-Kontakt:
tel.505590275
emilazajac@o2.pl
-wsparcie finansowe ?
-Jest przy tym wszystkim towarzyska i chętna do zabawy. Każdy ma prawo do życia i miłości, dlatego pilnie szukamy dla niej stałego lub tymczasowego domu.[/quote]
belize pisze:Tak. już informuję co słychać w sprawie.
Wszystko wskazuje na to że Mantra znalazła swój nowy dom i to na stałe.
Państwo pochodzą z Łodzi, mają już jedną młodą kotkę i staruszkę sunie owczarek szkocki. Sunia była wzięta ze schroniska, jest bardzo przyjazna do kotków, podobno wcześniej mieszkała już z kotkiem.
Kontakt osobisty miałam z Panią i generalnie zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie.
Trzymam kciuki bo myślę że Mantra nareszcie trafiła na odpowiedni dom, w którym znajdzie wiele miłości. Będę oczywiście monitorowała sprawę, w szczególności okres adaptacji Mantry w nowym środowisku.
I wszystko bardzo dobrze się skończyło (odpukać w niemalowane !), tylko jakoś tak pusto w domu i w sercu...
A poza chciałabym wszystkim tym, którzy pomagali mi przy ogłoszeniach, którzy interesowali się losem Mantry i radzili w różnych sprawach, z całego serca podziękować, a w szczególności wielkie dzięki dla montes i delfinki![]()
Za Mantrę
tak sie cieszę , dostałam wiadomośc na mail od znajomej , nawet nie wiedziałam,że koteczka ma inny wątek, najważniejsze, że MA DOM