Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 13:17 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

No niestety od nas do Piotrkowa jest 270km... :(
Gadm z mezem na FB..nie stac nas na taki transport...litr paliwa 5,5zł..to ok 2x270km...koszt sami wyliczcie...Pali 7 litrów na 100km
Jak pracowałam owszem jeździłam z kotami/psami ..teraz niestety nie mam za co....taka prawda...

W ta sobote maz pracuje w Warszawie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 25, 2011 8:39 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Dogrywam transport Czarusia z Warszawy do Katowic/Krakowa...więc prosze o cierpliwosc.Jak cos ustale napiszę....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 25, 2011 13:35 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

1)Czaruś najprawdopodobniej pojedzie w przyszłym tygodniu .Zawiezie go Salice, lub osoba od DS(przepraszam,ale nie wiem kto,więc tak tylko wspomniałam0Teraz z mezem dogaduje dzień w którym go tam zawieziemy(do Warszawy)
2)Cat Angel zrobiła ogłoszenia Dżekiemu,juz je aktywowałam i czekamy-prosze trzymac kciuki...Czekam na "inwazję"telefonów :wink:

Przyszła dzisiaj kolejna dostawa suchej maluchom
To chyba tyle....
Ostatnio edytowano Wto paź 25, 2011 17:00 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 25, 2011 14:13 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

No to można się tylko cieszyć i szukać drugiemu maluszkowi kochanego domku :ok:
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Wto paź 25, 2011 14:18 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Amanli pisze:No to można się tylko cieszyć i szukać drugiemu maluszkowi kochanego domku :ok:

Niby tak..ale transport nie dograny jeszcze :( Jak Czarus dojedzie to sie bede cieszyła...
Druga sprawa jest taka,ze Marta 20 nie ma kasy na wykupienie leków slepinkowi, a ja tez nie mam,zeby sie podzielic i zawalczyc o maluszka...Normalnie spac nie mogę... :( Mam dłuznika....tzn miałam.Firma zbankrutowała, ta bez pracy, małe dziecko...no anulowałam jej dług...bo znam zycie..kuźwa.Człowik jakby najbardziej chciał to pomóc juz nie moze(mówie o sobie)Jak Dzeki pojedzie to odetchnę....Żebym miała pieniadz zabrałabym maluszka od Marty do siebie, bedąc w domu łatwiej dogladac oczu i podawac leki.... :(a tak i jeszcze maluchy tam nie moga zostać...do schronu moga ojechać,a tam to juz koniec :cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 25, 2011 17:00 Re: Wyrzucone szczeniaczki-Dżeki szuka DS,a Czaruś juz chyba ma

Zrezygnowałam z ciagania Czarusia pociagiem.Jutro rano dogrywamy transport,czekam na telefon
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 8:44 Re: Chorzów-potrzebna wizyta p.a-sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!!

CZARUŚ-wyjeżdża ode mnie we wtorek..czekam na umowe adopcyjna od Agnieszki...Odbierzesz psiaka we środę...

Dostałam juz kolejnego e-maila od osoby zainteresowanej Dzekusiem...Jest z Chorzowa, dlatego pilna jest wizyta przedadopcyjna.Mam mozliwosc wysłania szczeniaka w przyszłym tygodniu juz w poniedziałek,chyba ,ze osoba transportujaca Czarusia weźmie i drugiego "gnojca'...
Byłoby super
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 9:41 Re: Chorzów-potrzebna wizyta p.a-sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:CZARUŚ-wyjeżdża ode mnie we wtorek..czekam na umowe adopcyjna od Agnieszki...Odbierzesz psiaka we środę...

Dostałam juz kolejnego e-maila od osoby zainteresowanej Dzekusiem...Jest z Chorzowa, dlatego pilna jest wizyta przedadopcyjna.Mam mozliwosc wysłania szczeniaka w przyszłym tygodniu juz w poniedziałek,chyba ,ze osoba transportujaca Czarusia weźmie i drugiego "gnojca'...
Byłoby super

Napisz może na wątku Niekochanych :) albo do Yossariana

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro paź 26, 2011 10:07 Re: Chorzów-potrzebna wizyta p.a-sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!!

CatAngel pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:CZARUŚ-wyjeżdża ode mnie we wtorek..czekam na umowe adopcyjna od Agnieszki...Odbierzesz psiaka we środę...

Byłoby super

Napisz może na wątku Niekochanych :) albo do Yossariana

jasne,ze bede szukała az znajde kogos,dzięki ..
Teraz czekam na wypełnienie papierów,zapoznanie sie z warunkami umowy adopcyjnej i wtedy dogram wizyte...w ciemno psiaka nie wysle...za daleko :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 10:08 Re: Chorzów-potrzebna wizyta p.a-sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!!

napisałam do ines_chorzow czy by sie nie przeszla na wizyte i ja tu zaprosiłam tez:)

necianeta89

Od: Wto sie 16, 2011 0:27

Post » Śro paź 26, 2011 10:15 Re: Chorzów-potrzebna wizyta p.a-sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!!

necianeta89 pisze:napisałam do ines_chorzow czy by sie nie przeszla na wizyte i ja tu zaprosiłam tez:)

dzieki,ja czekam na decyzje goscia,bo sie nie zdziwie jak sie 'wystraszy",no ,ale w ogłoszeniach jest napisane,ze umowa adopcyjna,więc w ciemno chyba nie pisał....Dzisiaj sie koolejny Tygodnik ukazuje,wiec licze ,ze ktos stad sie odezwie...

Fajna ta Twoja znajoma,co Czarusia odbierze....bardzo miła i nawet podjedzie troche w moja strone do Mińska Mazowieckiego :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 11:27 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

dostałam telefon z Kielc:
-pani ,co wy pierdolniete jestescie jakieś,jakie kur...a umowy podpisujecie,te schronisko to same pierdolniete....i pani tez, co pani schronisko.Dostałam "joby"na dzisiaj :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 26, 2011 11:34 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Widać dzwonił jakiś sfrustrowany, co nigdzie szczeniaka dostać nie może :twisted: I bardzo dobrze.
Nie przejmuj się, Bożeno, robisz tak jak należy :1luvu: Trzymam kciuki za domek dla Dżekusia.

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro paź 26, 2011 12:25 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

Ja a`propos transportu - dziewczyny pamiętajcie o wątku transportowym, czasami naprawdę można fajnie trafić
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro paź 26, 2011 12:33 Re: Czekamy na "wyjazd"Czarusia , Dżeki czeka na człowieka

BOZENAZWISNIEWA pisze:dostałam telefon z Kielc:
-pani ,co wy pierdolniete jestescie jakieś,jakie kur...a umowy podpisujecie,te schronisko to same pierdolniete....i pani tez, co pani schronisko.Dostałam "joby"na dzisiaj :twisted:

:twisted: kocham takich ludzi :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]