szczecin - problem schroniska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 10:41 szczecin - problem schroniska

mam pewną informację
zrobiłem stronkę na FB dla naszego Szczecińskiego stroniska , pomijająć to że :| nie odpowiadają mi na żadną wiadomość na gadu gadu , pani z od wolontariatu nie odpowiada na FB na wiadomości ( uważam że ktoś , czemu nie ja to zaraz wytłumacze oprócz mnie powinien być administratorem ) oraz no właśnie - odmówiono mi pomocy z mojej strony jak sie zgłosiłem , pomagał bym jak mogę , tj. działania w necie ............ , TO NA DODATEK WYSTĄPIŁ PROBLEM - ZGŁOSIŁA SIĘ DO MNIE DZIEWCZYNA KTÓREJ WYDANO WŁAŚNIE W NASZYM SCHRONIE KOTKA CHOREGO NA PP , KOTKA OCZYWIŚCIE MUSIAŁA USPIĆ !!!!
zwracam sie do was z tą sprawa , sam nie wiem co robić , w zasadzie w związku z olewaniem mojej osoby powinienem załatwić to ostro , a mam dużo znajomości w zwierzolubach , działam na fb i podnięść wrzawę , jednak nie jestem złośliwy i nie chcę robić ani sobie ani innym kłopotu , to wziazku z nie przyjęciem mnie do pomocy

ALE WYTŁUMACZCIE MI - CO JA MAM ROBIĆ DO CH******Y W SYTUACJI WYDAWANIA CHORYCH ZWIERZĄT ????? RĘCE MI OPADŁY

proszę was o pomoc w tej sprawie

ps. do naszego TOZu tez mnie nie przyjeli na wolontariusza internetowego chociaz na swojej stronie maja wyszczególnione : DT , insp alb właśnie działania w necie , ..............
http://www.pomagam.info/wp-content/gall ... a_th_b.jpg

stop testom na zwierzętach
stop futrom
stop polowaniom
stop gazowaniu zwierząt w USA
oraz wiele innych akcji - wspomóż jakąś

a , i Pozdrowienia od kota Myszkina

boguda

Od: Pt lis 26, 2010 16:42

Post » Śro paź 26, 2011 16:29 Re: szczecin - problem schroniska

:arrow: viewtopic.php?f=8&t=134880
Nie mnóż wątków.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52