Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 9:13 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dziś idę do weta ludzkiego ze sobą.Z Lajlą zdecydowałam się wybrać jutro do ortopedy ( zawiezie mnie Daniel ) i przy okazji zrobić morfologie z biochemią.Myślę,że to lepszy wybór niż do internisty.Nie ma siły szaleć-myślę,że to nóżka. :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro paź 26, 2011 9:36 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Kuruj się :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 26, 2011 10:14 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

A moze Kocia od ciebie złapała?Tak bywa. Mimo,ze mówią,że nie :?
Koty tak sie zachowuja takze przy temperaturze. Moze jej coś przeciw zapalnego dać.Co i temp zbije i ew ból złagodzi.
A ty kobieto do weta, bo to groźne dla ciebie i zwierzaków.
Od mojej córki nasze zwierzaki zawsze łapały wirusówki.
Kciuki za was :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 26, 2011 12:54 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

W płucach ponoć czysto,cosik z oskrzelami.Za długo czekałam,myślałam ,że samo przejdzie. 8) Dostałam antybiotyk -za tydzień kontrola.Serce mnie boli jak patrzę na swoją Lajlunię.Nic nie zostało z tego wesołego kociaka.Nic ją nie interesuje.Prawie cały czas śpi,albo leży i patrzy smutnymi oczami w jeden punkt. :( Zaraz ugotuje jej rosołku.

welina

Post » Śro paź 26, 2011 13:00 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dziewczyny, co z Wami?
Zdrowieć nam tu, ras, ras!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 29, 2011 11:11 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

U WETA.ortopedy nie byłam, sam zachorował na rwę.Ponieważ podejrzewałam ,że to łapka leczenie poszło drogą telefoniczną.Oczywiście trafiłam w dziesiątkę.Daniel pojechał po lekarstwo.Po pierwszym podaniu leku po godzinie zaczęło ją interesować życie:akrobacje,szafa,papuga i bicie się z Kacperkiem.Choć nie jest jeszcze tak wesoła jak była. :( Oczywiście w najbliższym czasie zrobię jej morfologię z biochemią-żeby sprawdzić czy wszystko jest :ok: Ze mną też trochę lepiej po antybiotyku.Choć humor wisielczy .Idą Święta Wszystkich Świętych,a ja nie mam siły ,by jechać i zrobić porządek u najbliższych..Wracają wspomnienia-ból ,smutek,pustka i ogarniający bezsens życia........

welina

Post » Nie paź 30, 2011 10:05 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Obrazek Poznikali nam Wszyscy.No cóż rozumiem to ciężki czas dla większości.Szaro za oknem w sercu też.Mała bryka,a ja siedzę patrząc w jeden punkt.To se pogadałam i też znikam. :roll:

welina

Post » Nie paź 30, 2011 11:08 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Nie poznikali.
Czytam. Kciuki za zdrowie trzymam. Tylko zamiast pisać biegam co chwilę do łazienki sprawdzając czy junkers przestał fochować i jednak będę miała ciepłą wodę bez konieczności wzywania fachowca....

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Nie paź 30, 2011 16:19 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ja z zasady jestem cichym podczytywaczem. Więc podczytuję... 8)

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Nie paź 30, 2011 18:42 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Mam nadzieję, że wieczorową porą samopoczucie macie lepsze i obie z Lajlą dzielnie zdrowiejecie.

A przy okazji się pochwalę, że junkers rozłożyłam na części pierwsze, wyczyściłam i działa :) Ha!

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Nie paź 30, 2011 19:04 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

agiag pisze:Mam nadzieję, że wieczorową porą samopoczucie macie lepsze i obie z Lajlą dzielnie zdrowiejecie.

A przy okazji się pochwalę, że junkers rozłożyłam na części pierwsze, wyczyściłam i działa :) Ha!

No to gratulacje. :ok: Przeziębienie powoli mija,ale potrwa jeszcze z parę dni zanim stanę całkowicie do pionu.W czwartek mam kontrolę. Co do Lajli-szaleje.Oczywiście do czasu zanim znów jej nie nadwyręży.Zabezpieczam co mogę,bo to wiewióra.Co ortopeda to inna propozycja. :roll:

welina

Post » Nie paź 30, 2011 19:08 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dobrze,że ze zdrówkiem troszkę lepiej. Takie przeziębienia są ciężkie do spionowania :wink:
Widać,że Lajla nie usiedzi na miejscu.To istna iskierka.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 01, 2011 21:25 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dziś panna Lajla skończyła pięć miesięcy. :1luvu:

welina

Post » Śro lis 02, 2011 7:01 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Stooooo llllllaaaaaaaaattttttttt!!!! Dla pańciuni i kotuni i reszty wspaniałych zwierzóffffff :1luvu: :1luvu: :1luvu: :birthday:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Śro lis 02, 2011 8:23 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Dziś panna Lajla skończyła pięć miesięcy. :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]