Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 21:08 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Zosiu zdrowiej chwilę odpocznij i wracaj bo mocno potrzebna jesteś i Renifer oczywiście też. :mrgreen:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto paź 25, 2011 21:20 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

MalgWroclaw pisze:Na dobrych ludzi można liczyć :evil:

A można, można. Zawsze i wszędzie...

Riko [*] [*] [*]
:( :(
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Śro paź 26, 2011 8:14 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Miałam dzisiaj jeden telefon w sprawie kici dorosłej buro-białej ,zaproponowałam Brygidę lub którąś młodszą dziewczynkę ze schroniska.Dom z Białegostoku ,zobaczymy czy pani się zdecyduje. :ok:

horacy 7

Post » Śro paź 26, 2011 9:35 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

oby :ok:
Dom byłby ogromną szansą dla kiciuni :)
:1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Śro paź 26, 2011 17:53 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

O, jak dobrze wiedzieć, że i dorosłymi kotami ludzie się interesują. Jakoś tak mi ich zawsze bardziej szkoda :roll: Sama jak brałam moją dwójkę to chciałam koniecznie jak najmniejsze :oops: teraz już inaczej na to patrzę, i jak kiedyś będę mogła mieć trzeciego to na pewno będzie to kot dorosły, a nawet mógłby być jakiś staruszek.
po_prostu_kaska

Post » Śro paź 26, 2011 18:38 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Osobiście wolę dorosłe koty. Małe są urocze, szybko dorastają, a dorosłe koty mają charaktery i godność. Ale i tak każdego pojedynczo kocham niezależnie od wieku.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro paź 26, 2011 18:48 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Myślę ,że nam bliskie są wszystkie koty ,małe ,dorosłe ,staruszki.Wiem natomiast ,że maluszki odnajdą się szybciej w nowych domach i jakby chętniej maluchy ludzie biorą.My zaś zdajemy sobie sprawę ile mniej kłopotu jest z dorosłymi kotami nie rozrabiają ,nie zrzucają kwiatów a kochają tak samo i miłości potrzebują jakby więcej bo zaznały już porzucenia ,bólu .Teraz myślę ,że gdybym miała pieniądze byłabym domem dla starszych ,skrzywdzonych ,kalekich kotów takich trudno adopcyjnych bo dla mnie wygląd jest sprawa drugorzędną.

horacy 7

Post » Śro paź 26, 2011 18:49 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Jak się Basiu czujesz? Jak starszy kot, czy niezbyt dorosły?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro paź 26, 2011 19:12 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

MalgWroclaw pisze:Jak się Basiu czujesz? Jak starszy kot, czy niezbyt dorosły?

Małgosiu o tak różnie bywa raz jak staruszka innym razem jak lwica . :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro paź 26, 2011 20:44 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Śro paź 26, 2011 19:20 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Bo ja jak lwica. Stara, wyleniała i bez sił :?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro paź 26, 2011 20:47 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

MalgWroclaw pisze:Bo ja jak lwica. Stara, wyleniała i bez sił :?

Stara i wyleniała to i ja jestem ale wtedy nic we mnie nie ma z lwicy raczej staruszka.Lwica to jak mnie stres do nieba unosi.Bo radości to tak jakoś mało jest.

horacy 7

Post » Śro paź 26, 2011 21:21 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Mam bardzo dobrą wiadomość kicia która pojechała z rodzeństwem do Mrągowa na dt zostanie jednak u Państwa na zawsze czyli trójka maluchów ma razem dom.Przesłałam dwie fotki z ds do Kasi.Maluchy były odrobaczone i są umówione na szczepienie ,wszystko Państwo uzgadniali z lecznica w Olsztynie. :1luvu:

horacy 7

Post » Śro paź 26, 2011 21:46 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Hurrra, hurra, hurrra...
Szczęśliwego życia koteńko

Przepraszam, że się nie odzywam, ale jakoś powoli wyłażę z pieleszy i ledwie zaczęłam uruchamiać potrójny bazarek na 3 DT (w tym na Szczytno...

viewtopic.php?f=20&t=134892

a on idzie jak burza i mam pełne ręce i głowę roboty...
ale się cieszę, bo każdy grosz się przyda

a bazarki nadal będą tylko czasu brakuje :oops:

Basiu jeszcze nie wiem jak z wyjazdem, bo Renifer też chory. Dziś i jutro jest w Brodnicy a w piątek chyba nie pójdzie do biura tylko się położy. Jakby zachorzał porządnie to umówimy się na przyszły tydzień :oops:

Ponadto jutro Renifer jedzie z panem Andrzejem i koteczką Majką z Górzna (pamietacie?) do weterynarza w Brodnicy.
Bardzo dziękuje Villemo za kontakt z lecznicą i panem doktorem oraz rekomendację. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Villemo wszak załatwiła wizytę PA, co umożliwiło adopcję półdzikiej Majki ze Szczytna.
Pan Andrzej jak pamiętacie nie zna nikogo (większość życia spędził w USA) i potrzebuje wsparcia...
Koteczka ma jakieś wyłysienia. Może to nic poważnego, ale sprawdzić trzeba.

Kciuki i za Majeczkę :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro paź 26, 2011 23:26 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Zdjęcia, o których pisała Basia :)

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro paź 26, 2011 23:30 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Super, że się coś rusza :ok:
biedny Renifer :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]