Takie małe kociaki mogą siusiać w różnych miejscach.Lara i Lena siusiały na dywan, bo był kudłaty i kojarzył się im z trawą.Oprócz tego była kuwetka, a jakże.Zwinęłam, uprałam i odczekałam chwilę, na podłogę już się nie załatwiały.Mam nadzieję,że domek posłucha dobrych rad.Kciuki ogromne
Wiesz co, mnie się też zawsze wydawało, że moje koty będą za mną tęsknić, miaukolić po nocach.Nic z tych rzeczy i uczucia mam ambiwalentne.Fajnie, bo szczęśliwe w swoich DS-ach, a z drugiej strony trochę przykro, że tak mnie mają w głębokim poważaniu. Ważne, żeby kociaki były akceptowane, kochane, wtedy wszystko będzie dobrze.
kalair pisze:I to pokazuje, jaki jest powod wpadek. Trzeba wiec przeczekac, i dopieszczac. Nie stresowac. Zeby sie Pani zanadto nie denerwowala..
W najgorszym wypadku wrócą i czy to taka tragedia? Nie twórzcie takich scenariuszy, nie przewidujcie czegoś, czego nie ma.Pani ma się nie denerwować tylko pokochać kociaki i już.
Ewo-może nie tragedia,ale ja nie dam rady z 9 kotami ,nie dam rady finansowo-przeciez to jedyny dom,jaki dla nich był-nie było ani jednego zapytania z ogłoszeń.A Pani -no cóż-od początku mówiła do Pana-to Twój problem!Twoje koty!,więc łatwo jest napisać-ma pokochać!-to wcale nie jest w rzeczywistości takie oczywiste!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
eee nie peniaj - koleżanki syn pukał sie w głowe jak przybywal kolejny kot do domu - dzis jest juz 9 stałych. I matce mówił, ze ja na leczenie odda, ze to jej koty i maja mu nie włazic pod nogi - a po kryjomu zabiera sobie zawsze jakiegos do łózka i gada do niego czule
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej