Moderator: Moderatorzy
sebriel pisze:guzik- bardzo dziękuję
Mi jest strasznie przykro i głupio za tę sytuację, przepraszam wszystkich za zamieszanie![]()
Nie rozumiem, czemu aga nie mogła mi dać znać wcześniej, chyba czyta miau, a telefon do mnie ma
monika74 pisze:sebriel pisze:guzik- bardzo dziękuję
Mi jest strasznie przykro i głupio za tę sytuację, przepraszam wszystkich za zamieszanie![]()
Nie rozumiem, czemu aga nie mogła mi dać znać wcześniej, chyba czyta miau, a telefon do mnie ma
Nie masz za co przepraszać. aga postapiła jak dziecko
ewagrz pisze:Rzeczy były wylicytowane i powinny trafić do tych osób a nie brać udział w nowej licytacjiPoproszę o link do nowego bazarku.
ewagrz pisze:Rzeczy były wylicytowane i powinny trafić do tych osób a nie brać udział w nowej licytacjiPoproszę o link do nowego bazarku.
guzik pisze:ewagrz pisze:Rzeczy były wylicytowane i powinny trafić do tych osób a nie brać udział w nowej licytacjiPoproszę o link do nowego bazarku.
myślę, że można było to załatwić jakoś doroślej, np. skomunikować się z osobą wystawiającą bazarek, a nie osobą postronną, przekazującą wieści. Coś za dużo tu pośredników. I jakiś taki niesmaczny bałagan się zrobił.
monika74 pisze:myślę, że można było to załatwić jakoś doroślej, np. skomunikować się z osobą wystawiającą bazarek, a nie osobą postronną, przekazującą wieści. Coś za dużo tu pośredników. I jakiś taki niesmaczny bałagan się zrobił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości