grzes78b pisze:Nie wiem co z tego wyjdzie ale w sprawie Zuzy ...coś się kroi![]()
Może uda się jej znaleźć domekSą pierwsi chętni.Podesłałem im e-mailem kilka zdjęć.Może coś z tego wyjdzie
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grzes78b pisze:Nie wiem co z tego wyjdzie ale w sprawie Zuzy ...coś się kroi![]()
Może uda się jej znaleźć domekSą pierwsi chętni.Podesłałem im e-mailem kilka zdjęć.Może coś z tego wyjdzie
![]()
![]()
grzes78b pisze:Musze tylko im wczesniej podac taki poradnik o kotach,w ktorym wszystko jest fajnue opisane.
grzes78b pisze:Dzisiaj Zuza zrobila nam nie mila niespodzianke.Zrobila sobie z naszego lozka kuwete
Nigdy sie jej to nie zdarzylo od kiedy jest u nas.Zawsze wszystki robila w kuwecie.A tu takie cos.Moja zonka dostala szalu i zamkneka ja w klatce.Ja hestem w pracy i caly czas mysle co sie jej stalo?Czemu tak zrobila?
grzes78b pisze:Oby nie.Mam juz Felyweya do kontaktu.Mam nadzieje ze ja to uspokoji i okaze sie to tylko przykrym incydentem.
grzes78b pisze:Kurcze nie jestem na nia zly tylko zdziwiony.Ja podejrzewam ze ona prowadzi z Neska jakas swoja wojenke o terytorium.Z tym ze Neska ma to chyba głęboko gdzies.Moze wlasnie to jest powodem tego.W nowym domku nie ma kotow i raczej nie bedzie wiecej niz ona to moze nie bedzie musiala takich rzeczy robic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 56 gości