Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 22:22 Re: Legnica

Troszkę cicho tu.
W takim razie mam inną propozycje,nie ma już u mnie(prawie)tymczasów,proszę w takim razie o wskazanie na jaki cel mam przekazać 199,37zł.
?
Legnica

Post » Nie paź 23, 2011 22:27 Re: Legnica

Fotka.
Moze poprawi nieco smutny nastrój;

Jest u mnie taki kot.
Taki kot,zakręcony na MAXA:

Obrazek
Legnica

Post » Pon paź 24, 2011 7:31 Re: Legnica

Można je wykorzystać np. na sterylki, ale wg mnie decyzja powinna należeć do Ciebie. Zadysponuj tymi pieniążkami tak, jak uważasz.

Te z ostatniej fotki, to kotokróliki czy królikokoty? :D

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Pon paź 24, 2011 7:43 Re: Legnica

Taaa... Moje koty też tak reagowały na otwartą klatkę świnka :lol: Tylko wtedy go zabierałam z klatki oczywiście, żeby nie kusić losu i go nie stresować, bo to staruszek był. Niestety Kratka [*]już nie ma...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 24, 2011 8:49 Re: Legnica

Co do pieniędzy przyłączam się do zdania Moniki :)
Maksiu ma piękny nowy domek :) :)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon paź 24, 2011 9:04 Re: Legnica

Wg mnie rozliczenie powinno wynieść 00,0 , te pieniążki juz zostały wykorzystane na leczenie, karmę , żwirek dla tymczasów itp,
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon paź 24, 2011 9:22 Re: Legnica

Mojego udziału finansowego jest tylko parę grosików, ale jeśli mam się wypowiadać, to myślę, że sprawę trzeba uznać jako zakończoną i rozliczona na zero.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon paź 24, 2011 9:44 Re: Legnica

Podpisuję się pod tym co napisały Przedpiśczynie :mrgreen:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon paź 24, 2011 11:05 Re: Legnica

Thorkatt pisze:Wg mnie rozliczenie powinno wynieść 00,0 , te pieniążki juz zostały wykorzystane na leczenie, karmę , żwirek dla tymczasów itp,

Właśnie tak :)

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pon paź 24, 2011 11:48 Re: Legnica

Dziękuję za wypowiedzi.
Co do wykorzystania tych funduszy,wszystko się zgadza,oprócz karmy,tutaj zaniedbałam,zapomniałam i zapasy się kończą.
Legnica

Post » Pon paź 24, 2011 11:50 Re: Legnica

MonikaSt pisze:Można je wykorzystać np. na sterylki, ale wg mnie decyzja powinna należeć do Ciebie. Zadysponuj tymi pieniążkami tak, jak uważasz.

Te z ostatniej fotki, to kotokróliki czy królikokoty? :D

Toto z pierwszego planu to na pewno króliś,ale to wystające z budki-nie potrafie powiedzieć.To jakis wybryk natury.
Przeraza mnie czasem jego zachowanie.
Znowu będzie na mnie ze rozpusciłam kota,bo przecież taki malutki do mnie trafił.Ale co tam,zawsze można na jakieś tam dziedziczenie genów zwalic.
Max jest okrooooooopny :strach:
Legnica

Post » Pon paź 24, 2011 11:59 Re: Legnica

Przychodze wczoraj do domu,a Rafał już w drzwiach spieszy mnie poinformować:
"mamo,Foresta ktoś pobił"

:evil: :strach: :conf: :twisted: :!: :!: :!: :!:

poleciałam biegiem do pokoju szukać Foresta a czułam-"otwarty nóz w kieszeni"-pełną gotowosć bojową-ciśnienie na maksa-i mord w oczach gotowy-
tylko wykombinować nie mogłam tak na szybko kto by się dopuscił u nas w domu czegoś podobnego?ale kto tam w takiej chwili myśli logicznie-najważniejsze -zabic,skopać-za naruszenie nietykalności Forestowej.
W końcu biegając z pokoju do pokoju w poszukiwaniu Foresta,spytałam jak to sie stało?
No i Rafał opowiedział "w biegu"że Bayer spał,że na śpiąco spadł z wersalki na podłogę,że na podłodze leżał tak z łepkiem pod sobą i ze ogólnie numer z Bayera lepszy od Foresta,sie okazuje.

O takie "pobicie'Foresta chodziło,o pobicie w dziwactwach.

Kiedys zawału dostane z tym moim Rafałem,Forestem i całą reszta ze o Maxie nie wspomnę.
Legnica

Post » Pon paź 24, 2011 12:11 Re: Legnica

Boo pisze:Mojego udziału finansowego jest tylko parę grosików, ale jeśli mam się wypowiadać, to myślę, że sprawę trzeba uznać jako zakończoną i rozliczona na zero.

Nie poprawna wypowiedź Boo.
Pozwolę sobie poprawić pierwszy człon zdania,bo uważam że powinno brzmieć tak:

Mój udział finansowy jest i jeśli mam się wypowiadać, to myślę, że sprawę trzeba uznać jako zakończoną i rozliczona na zero.

Jestem wdzięczna za grosiki,na prawdę.
Legnica

Post » Pon paź 24, 2011 12:21 Re: Legnica

Legnica pisze:Przychodze wczoraj do domu,a Rafał już w drzwiach spieszy mnie poinformować:
"mamo,Foresta ktoś pobił"

:evil: :strach: :conf: :twisted: :!: :!: :!: :!:

poleciałam biegiem do pokoju szukać Foresta a czułam-"otwarty nóz w kieszeni"-pełną gotowosć bojową-ciśnienie na maksa-i mord w oczach gotowy-
tylko wykombinować nie mogłam tak na szybko kto by się dopuscił u nas w domu czegoś podobnego?ale kto tam w takiej chwili myśli logicznie-najważniejsze -zabic,skopać-za naruszenie nietykalności Forestowej.
W końcu biegając z pokoju do pokoju w poszukiwaniu Foresta,spytałam jak to sie stało?
No i Rafał opowiedział "w biegu"że Bayer spał,że na śpiąco spadł z wersalki na podłogę,że na podłodze leżał tak z łepkiem pod sobą i ze ogólnie numer z Bayera lepszy od Foresta,sie okazuje.

O takie "pobicie'Foresta chodziło,o pobicie w dziwactwach.

Kiedys zawału dostane z tym moim Rafałem,Forestem i całą reszta ze o Maxie nie wspomnę.

:ryk: :ryk: :ryk:

Znaczy się, wiem, nie powinnam się śmiać. Ale to silniejsze ode mnie :ryk:

Już kiedyś ktoś tu sugerował, że powinnaś książkę napisać... :)

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pon paź 24, 2011 15:32 Re: Legnica

:ryk: Czytając bezmyślnie w pierwszej chwili pomyślałam, że Bayer spadł na Foresta :ryk:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

[poprzednia][następna]