Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Wg mnie rozliczenie powinno wynieść 00,0 , te pieniążki juz zostały wykorzystane na leczenie, karmę , żwirek dla tymczasów itp,
MonikaSt pisze:Można je wykorzystać np. na sterylki, ale wg mnie decyzja powinna należeć do Ciebie. Zadysponuj tymi pieniążkami tak, jak uważasz.
Te z ostatniej fotki, to kotokróliki czy królikokoty?
Boo pisze:Mojego udziału finansowego jest tylko parę grosików, ale jeśli mam się wypowiadać, to myślę, że sprawę trzeba uznać jako zakończoną i rozliczona na zero.
Legnica pisze:Przychodze wczoraj do domu,a Rafał już w drzwiach spieszy mnie poinformować:
"mamo,Foresta ktoś pobił"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poleciałam biegiem do pokoju szukać Foresta a czułam-"otwarty nóz w kieszeni"-pełną gotowosć bojową-ciśnienie na maksa-i mord w oczach gotowy-
tylko wykombinować nie mogłam tak na szybko kto by się dopuscił u nas w domu czegoś podobnego?ale kto tam w takiej chwili myśli logicznie-najważniejsze -zabic,skopać-za naruszenie nietykalności Forestowej.
W końcu biegając z pokoju do pokoju w poszukiwaniu Foresta,spytałam jak to sie stało?
No i Rafał opowiedział "w biegu"że Bayer spał,że na śpiąco spadł z wersalki na podłogę,że na podłodze leżał tak z łepkiem pod sobą i ze ogólnie numer z Bayera lepszy od Foresta,sie okazuje.
O takie "pobicie'Foresta chodziło,o pobicie w dziwactwach.
Kiedys zawału dostane z tym moim Rafałem,Forestem i całą reszta ze o Maxie nie wspomnę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 90 gości