J.D. pisze: storpedować działania Erin?

Jakie działania

J.D. jeśli wiesz coś o tych kotach to chociaż Ty napisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze: storpedować działania Erin?
Erin pisze:Asiu, daj spokój.
Skupmy się na pomocy kotom.
J.D. pisze:wybaczcie,Sonia,pinokio ale cała ta sytuacja jest trochę niesmaczna....Erin założyła wątek POMOCOWY,parę postów pózniej zarzuca się jej "przekłamanie"[ post pinokio] bo zna panią i jej koty... póżniej wpada Sonia i mówi,że zna sytuację....
MOJE KOCHANE TO GDZIE BYŁYŚCIE DO TEJ PORY???
Może po waszych uczepliwych postach Erin nie chce z wami współpracować? nie mnie to oceniać
jednak jesli Sonia mieszka blisko a pinokio chce jechać to może zejdzcie z Erin i same dogadajcie się i coś WRESZCIE zróbcie
nie żebym stawała po której ze stron-JA STAJĘ PO STRONIE KOTÓW!!! skoro Sonia mieszkasz blisko i znasz sprawę to na dobry ład wstyd,że do tej pory nie założyłaś kotom wątku...
edit:kolejny raz apeluję o "wstrzymanie" ;to wątek pomocowy dla kotów
fasolus pisze:pinokio_ pojechałaś obadać te koty?![]()
![]()
Da się?
A czy nie byłoby wygodniej siedzieć w ciepełku przy kompie i hopać po pomoc na wątku?
Szałwia pisze:'Hopsanie' ważna rzecz, na pewno.
Ale inaczej wszystko brzmi, gdy widać jakikolwiek wkład własny, poza oczywiście założeniem wątku i wstawieniem zdjęć, i później 'hop'.
Co dalej? Użytkownicy forum powinni czuć się bardziej zobowiązani do znalezienia DT, czy innych rozwiązań, dlatego że założono wątek?
Czy założenie wątku nie zobowiązuje także do udzielania jakichkolwiek informacji, poza 'hopaniem'? Założycielka wątku bardzo szczegółowo domaga się takich informacji od innych.
Czekać więc chyba należy...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 72 gości