Szalony Kot pisze:O rrrrrrany
A jak Twoje umiejętności w robieniu zastrzyków? Ęęęę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:O rrrrrrany
Szalony Kot pisze:Wciąż tak sobie nie umiem![]()
To może przejść na tabletki jak zastrzyki takie bolesne..?
enedue pisze:podejdziemy do lecznicy, w ogóle zapomniałam chyba wczoraj napisać, że pani w lecznicy zrobiła szybkie zdjęcie tego RTG serca, bo powiedziała, że faktycznie ono jakoś dziwnie wygląda i pokaże je kardiologowi. Jest taka opcja, że to wada wrodzona, albo zniekształcenie powstałe na skutek problemów z oddychaniem. Przyznam się szczerze, że robienie mu zastrzyków to coraz większy stres, bo się wyrywa, gryzie i płacze jak nie wiem...ale jest przekochany!
enedue pisze:nieeeee ona zrobiła zdjęcie telefonem, takie szybkie RTG i przesłała do kardiologa mms-em i powiedziala ze jak kardiolog bedzie u nich (dzisiaj?) to pogadaja o tym, wziela odemnie nr tel i powiedziala, ze zadzwonią. no a za zastrzyk 5 zł zapłaciłam- a ostatnio 8 zł hahah coraz taniej
OKI pisze:enedue pisze:nieeeee ona zrobiła zdjęcie telefonem, takie szybkie RTG i przesłała do kardiologa mms-em i powiedziala ze jak kardiolog bedzie u nich (dzisiaj?) to pogadaja o tym, wziela odemnie nr tel i powiedziala, ze zadzwonią. no a za zastrzyk 5 zł zapłaciłam- a ostatnio 8 zł hahah coraz taniej
RTG cyknęła telefonem?Nieźle
Czyli tylko konsultację kardio macie w gratisie
![]()
enedue pisze:taktylko kardio, ale dobre i to, spoko, że zaproponowała, że się popyta
OKI pisze:enedue pisze:taktylko kardio, ale dobre i to, spoko, że zaproponowała, że się popyta
"tylko"![]()
Zadzwoń anonimowo i spytaj, jaki koszt takiej konsultacji![]()
Ja Wam podrzucę Fostera do diagnostyki
enedue pisze:pytałam od razu, powiedziała, ze nic, ze z ciekawosci sie spyta bo wczesniej czegos takiego nie widziala
enedue pisze:OKI pisze:enedue pisze:taktylko kardio, ale dobre i to, spoko, że zaproponowała, że się popyta
"tylko"![]()
Zadzwoń anonimowo i spytaj, jaki koszt takiej konsultacji![]()
Ja Wam podrzucę Fostera do diagnostyki
wiesz co, myślę, że z Fostim jakbyśmy mieli połazić to też może by coś taniej wyszło..nie wiem mam takie przeczucie, tylko, że oni w marcelu2 nie maja RTG cyfrowego tylko zwykly
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Silverblue i 52 gości