BIAŁASEK - Biały Marcepan [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 10:31 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

Szalony Kot pisze:O rrrrrrany :1luvu:

A jak Twoje umiejętności w robieniu zastrzyków? Ęęęę? :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 24, 2011 10:40 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

podejdziemy do lecznicy, w ogóle zapomniałam chyba wczoraj napisać, że pani w lecznicy zrobiła szybkie zdjęcie tego RTG serca, bo powiedziała, że faktycznie ono jakoś dziwnie wygląda i pokaże je kardiologowi. Jest taka opcja, że to wada wrodzona, albo zniekształcenie powstałe na skutek problemów z oddychaniem. Przyznam się szczerze, że robienie mu zastrzyków to coraz większy stres, bo się wyrywa, gryzie i płacze jak nie wiem...:) ale jest przekochany!

enedue

Od: Pon paź 10, 2011 17:41

Post » Pon paź 24, 2011 10:45 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

myślę, że zastrzyki średnio bolesne tylko już mu się nie chce po prostu i panikuje :P

enedue

Post » Pon paź 24, 2011 10:46 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

Szalony Kot pisze:Wciąż tak sobie nie umiem 8)

To może przejść na tabletki jak zastrzyki takie bolesne..?

Problem w tym, że bolesne one są głównie dla Opiekunów ;) Bo to chłopak-ideał :lol:

enedue pisze:podejdziemy do lecznicy, w ogóle zapomniałam chyba wczoraj napisać, że pani w lecznicy zrobiła szybkie zdjęcie tego RTG serca, bo powiedziała, że faktycznie ono jakoś dziwnie wygląda i pokaże je kardiologowi. Jest taka opcja, że to wada wrodzona, albo zniekształcenie powstałe na skutek problemów z oddychaniem. Przyznam się szczerze, że robienie mu zastrzyków to coraz większy stres, bo się wyrywa, gryzie i płacze jak nie wiem...:) ale jest przekochany!

Podoba mnie sie "szybkie zdjęcie RTG" :ryk: Znaczy fotę w gratisie zarobiliście? 8O Ja Was normalnie zacznę puszczać ze swoimi kotforami do weta :twisted:

OKI

Post » Pon paź 24, 2011 10:51 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

nieeeee ona zrobiła zdjęcie telefonem, takie szybkie RTG i przesłała do kardiologa mms-em i powiedziala ze jak kardiolog bedzie u nich (dzisiaj?) to pogadaja o tym, wziela odemnie nr tel i powiedziala, ze zadzwonią. no a za zastrzyk 5 zł zapłaciłam- a ostatnio 8 zł hahah coraz taniej :P

enedue

Post » Pon paź 24, 2011 10:56 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

enedue pisze:nieeeee ona zrobiła zdjęcie telefonem, takie szybkie RTG i przesłała do kardiologa mms-em i powiedziala ze jak kardiolog bedzie u nich (dzisiaj?) to pogadaja o tym, wziela odemnie nr tel i powiedziala, ze zadzwonią. no a za zastrzyk 5 zł zapłaciłam- a ostatnio 8 zł hahah coraz taniej :P

RTG cyknęła telefonem? 8O Nieźle :lol: Czyli tylko konsultację kardio macie w gratisie :twisted: :ryk:

OKI

Post » Pon paź 24, 2011 11:50 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

tak :D tylko kardio, ale dobre i to, spoko, że zaproponowała, że się popyta

enedue

Post » Pon paź 24, 2011 11:51 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

OKI pisze:
enedue pisze:nieeeee ona zrobiła zdjęcie telefonem, takie szybkie RTG i przesłała do kardiologa mms-em i powiedziala ze jak kardiolog bedzie u nich (dzisiaj?) to pogadaja o tym, wziela odemnie nr tel i powiedziala, ze zadzwonią. no a za zastrzyk 5 zł zapłaciłam- a ostatnio 8 zł hahah coraz taniej :P

RTG cyknęła telefonem? 8O Nieźle :lol: Czyli tylko konsultację kardio macie w gratisie :twisted: :ryk:

telefonem cykneła zdjęcie rentgenowskie- fragment z sercem tam gdzie dziwnie wyglądaaa! :D

enedue

Post » Pon paź 24, 2011 11:53 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

enedue pisze:tak :D tylko kardio, ale dobre i to, spoko, że zaproponowała, że się popyta

"tylko" :twisted:
Zadzwoń anonimowo i spytaj, jaki koszt takiej konsultacji :wink:
Ja Wam podrzucę Fostera do diagnostyki :twisted:

OKI

Post » Pon paź 24, 2011 11:54 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

pytałam od razu, powiedziała, ze nic, ze z ciekawosci sie spyta bo wczesniej czegos takiego nie widziala

enedue

Post » Pon paź 24, 2011 11:55 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

OKI pisze:
enedue pisze:tak :D tylko kardio, ale dobre i to, spoko, że zaproponowała, że się popyta

wiesz co, myślę, że z Fostim jakbyśmy mieli połazić to też może by coś taniej wyszło..nie wiem mam takie przeczucie, tylko, że oni w marcelu2 nie maja RTG cyfrowego tylko zwykly

enedue

Post » Pon paź 24, 2011 11:56 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

enedue pisze:pytałam od razu, powiedziała, ze nic, ze z ciekawosci sie spyta bo wczesniej czegos takiego nie widziala

A ja Ci mówię, zadzwoń anonimowo - będziesz wiedziała, ile oszczędziłaś :mrgreen:
Foster też ma dziwną wątrobę... tylko kardiolog to nam średnio pasuje :roll: :ryk:

enedue pisze:
OKI pisze:

wiesz co, myślę, że z Fostim jakbyśmy mieli połazić to też może by coś taniej wyszło..nie wiem mam takie przeczucie, tylko, że oni w marcelu2 nie maja RTG cyfrowego tylko zwykly

Jemu RTG nie potrzebny, jakiś gastrolog by się przydał może :roll: :lol:

OKI

Post » Pon paź 24, 2011 12:02 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

wiesz na pogadanke zawsze mozna tam wpasc...nic w sumie nie kosztuje spytac sie co robic dalej :)

enedue

Post » Pon paź 24, 2011 12:05 Re: BIAŁASEK ma kilka dni na znalezienie DT!!! - ZNALAZŁ :)

Na razie czekamy do badań kontrolnych po I serii leków. Zobaczymy, co się pokaże :roll:

OKI

[poprzednia][następna]