Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grzes78b pisze:Miałem resztkę Feliway-a w spraju i spryskałem nim kilka miejsc w mieszkaniu i....Zuzanka wyszła![]()
Chodzi po mieszkaniu i obwąchuje te miejsca.Neska jej towarzyszy w tym.Niestety była to resztkaA taki do gniazdka kosztuje nie mało
grzes78b pisze:Mam waleriane ale nic nie pomogłakocimiętki nie mam(tzn.mam ale taka wysuszoną w saszetce)
grzes78b pisze:Wsypałem to do takiej pluszowej piłeczki i dałem jej do zabawy,ale na razie nie interesuje sie tą piłką.Chodzi sobie po mieszkaniu.Zagląda to tu to tam.Ja na nią nie zwracam uwagi.Nie biorę jej na ręce.Nie stresuje bez potrzeby.Zobaczymy jak bedzie dalej.
grzes78b pisze:Jedne co juz dzis mozna powiedziec o Zuzie to to ze bardzo lubi inne koty i potrzebuje kontaktu z nimi.Chodzi za Neska krok w krok i podpatruje co robi.Potem probuje tez to robic.Na dworze zostala siostra Zuzy-ladna trikolorka.Chce ja zlapac i tez wyadoptowac tylko mam problem z tym ze jest bystra i nie podchodzi do klatki,po za tym widziala jak Zuza sie zlapala.A drugi problem to nie wiem jak Neska zareaguje na kolejnego kota?I co bedzie jakby mi sieie uda wydac dziewczyn do DS?Nie mam takich mozliwosci na 3 koty w domu:-/Zona by mnie chyba udusila.Moze znajdzie sie ktos kto zabral by trikolorke na DT?Ja wiem ze wszyscy sa zakoceni ake moze komus sie zwolnilo miejsce.Po za tym takie koty sa pozadane a ta kicia byla i jest z calego rodzenstwa najbardziej kontaktowa:)Wiec jak-znajdzie sie ktos?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości