cdn....
Moderator: Estraven
Felixjaa pisze:Szalony kocie...witaj
Dla nas jest to problem, ponieważ kociak ma być docelowo wychodzący. Mamy ogród i zawsze latem otwarte drzwi na balkon.
Teraz wszystko stoi pod znakiem zapytania, ponieważ to dla Felixa spore zagrożenie.
Poza tym biega u nas dobermanka sąsiada. Jeśli wiosną uda nam się postawić ogrodzenie, to wstępnie Felix pozwiedza swój ogródek w szelkach. Mamy nadzieję, że kastracja też pomoże zatrzymać go na naszym terenie...
Do wiosny sporo czasu... zobaczymy
Felixjaa pisze:Tak, taki pomysł już pojawił się w naszych głowach...
Nie ma jednak możliwości osiatkowania całego balkonu, ewentualnie część może służyć za wolierę. Mógłby wtedy z balkonu wchodzić do sypialni. Problem tkwi w tym, że jest on od południa i caly dzień opiera się słońce.Nawet większość kwiatów nie może przeżyć na naszym balkonie.Z ogrodem jest podobnie...
każdy pomysł "pali się na panewce"... Znamy nasz tryb życia, wiemy jak od wiosny wygląda nasz dom. Wszystko otwarte, drzwi , okna. Ja już wiem, że nie będziemy mieli możliwości utrzymania go w mieszkaniu. Nawet teraz żeby wywietrzyć mieszkanie muszę go zamykać w sypialni...
Poza tym pies. Wiemy, że się pojawi, zawsze był. Drzwi zawsze miał otwarte i bez ograniczeń korzystał ze swojego terenu.
Mąż twierdzi, że najlepiej pójść na żywioł. Co ma być to będzie. Ja już się boje wiosny...
Może troszkę bardziej puszysty jest niż europejczyk, ale to może się zmienić z wiekiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 75 gości