Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 22, 2011 8:12 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

TygRysiu!!! jak ja się cieszę, że Cię widzę :) To znaczy czytam, że jesteś. A tej szpilki to nie polubiłeś ani trochę? Pozdrawiam
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Sob paź 22, 2011 8:39 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

TygRysiuniu, jak się masz? U nas straszna mgła i zimno. Duża mówi, że chciałaby, żebyśmy miały jakąś żaluzję na drzwiach na balkon, to by było cieplej.
Nie wiemy, jak tam dalmatyńczyk, ale pewnie przyjechał do nowego domu. Wczoraj duża rozmawiała z panem, który wziął Merlisię, taką małą (na szczęście nie od nas). Podobno ta Merlisia szaleje, no, bo jest dzieckiem.
Fasolka :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 22, 2011 19:14 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

TygRysiu :?
Gdzie jesteś :?
:1luvu: Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 19:17 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Ten szary wredny to na dworze jest, ja tu Dużej pomagam :D
Szpilka
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob paź 22, 2011 19:18 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

urwiniu pisze:Ten szary wredny to na dworze jest, ja tu Dużej pomagam :D
Szpilka

TygRyś? Nie zaziębisz się? :( :( :(
Smarkateria się rządzi :?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 19:29 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Siem rzondzem a co :twisted: I to wszystko jego sprawka :twisted: Tylko Duża na mnie mówi, że dzrzymordka jestem i nie wiem o co jej chodzi, przecież ja tylko z nią rozmawiam,nie? A i jeszcze Blondyna tatusia mam po swojej stronie :P
Szpiluchna
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Sob paź 22, 2011 19:30 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

urwiniu pisze:Siem rzondzem a co :twisted: I to wszystko jego sprawka :twisted: Tylko Duża na mnie mówi, że dzrzymordka jestem i nie wiem o co jej chodzi, przecież ja tylko z nią rozmawiam,nie? A i jeszcze Blondyna tatusia mam po swojej stronie :P
Szpiluchna

Smarkatko, oddawaj TygRysia :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 19:37 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

MalgWroclaw pisze:
urwiniu pisze:Siem rzondzem a co :twisted: I to wszystko jego sprawka :twisted: Tylko Duża na mnie mówi, że dzrzymordka jestem i nie wiem o co jej chodzi, przecież ja tylko z nią rozmawiam,nie? A i jeszcze Blondyna tatusia mam po swojej stronie :P
Szpiluchna

Fasolka

Nie oddam, strzelę mu po pysku i grubym zadku, potem wysiudam od miseczki z jedzeniem, a na koniec przejmę wątek. :twisted:
Szpiluńka

Mała jest okropna dla TygRycha, bije go i gania, od miski odpycha i spać mu nie daje. Sam sobie grubasek winny, po co drzwi rozsuwał?? No ale gentleman z niego jak sie patrzy, pare razy oddał małej ale nawet milimetr pazurka nie wysunął, kto by się spodziewał 8O Jak wróci do domu pozwolę mu usiąść przy kompie.
Obrazek

urwiniu

Post » Sob paź 22, 2011 19:43 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

urwiniu pisze:
Nie oddam, strzelę mu po pysku i grubym zadku, potem wysiudam od miseczki z jedzeniem, a na koniec przejmę wątek. :twisted:
Szpiluńka

Mała jest okropna dla TygRycha, bije go i gania, od miski odpycha i spać mu nie daje. Sam sobie grubasek winny, po co drzwi rozsuwał?? No ale gentleman z niego jak sie patrzy, pare razy oddał małej ale nawet milimetr pazurka nie wysunął, kto by się spodziewał 8O Jak wróci do domu pozwolę mu usiąść przy kompie.

TygRyś????
Ty to widzisz i nie drżysz????

Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 19:46 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

urwiniu pisze:
MalgWroclaw pisze:
Szpiluchna

Fasolka

Szpiluńka

To są początki pięknej przyjaźni, ja z Siśkiem też tak miałam na początku
Duffy
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie paź 23, 2011 4:50 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

TygRyniu,
czekam tu na Ciebie
wierna Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 23, 2011 8:15 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Mam chwilę spokoju w końcu, bo mały Szpilowampir bawi sie kwiatkami pod komodą :twisted: Ale normalnie to oburzony jestem tym co ona robi, no ale natrzaskać jej nie mogę bo takie chuchro z niej. ale bezczelna jak mało który kot. Czy wy wiecie, że wlazła mi do szafy i się położyła obok mnie?! Mało jej tego było i jak Duża w poszukiwaniu małej "pingwy" zajrzała do mnie to ta się rozmruczała. Goopia Duża chciała zrobić zdjęcie ale jej nie daliśmy ale za to Duża chwali mnie, że jestem taki mądry i delikatny,no. Jak się chce to czemu nie, a tak na serio, to mała ma fajne jedzenie, które po kryjomu podjadam :D
TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Nie paź 23, 2011 8:30 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

To ona ma inne?! Lepsze niż Twoje? Ja tutaj ganiam się z takim małym Dużym.
Rysiek :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie paź 23, 2011 9:27 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Te małe zawsze mają inne jedzenie, u nas też. Dzisiaj Pralcia spała z dużą (niedaleko Florki, bo Florka zawsze tam śpi) i nie było miejsca, żebym mogła wejść się przytulić. Ja i tak wchodzę tylko na chwilkę.
Duża coś dziś ma do załatwienia i nie ma to związku ze mną, podobno (jak duża ma coś do załatwienia, co ma związek ze mną, zawsze to jest gabinet). Do gabinetu jadę jutro, albo we wtorek.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 23, 2011 14:05 Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]

Miaudoberek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]