Władzio
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze:Ten szary wredny to na dworze jest, ja tu Dużej pomagam
Szpilka
urwiniu pisze:Siem rzondzem a coI to wszystko jego sprawka
Tylko Duża na mnie mówi, że dzrzymordka jestem i nie wiem o co jej chodzi, przecież ja tylko z nią rozmawiam,nie? A i jeszcze Blondyna tatusia mam po swojej stronie
![]()
Szpiluchna
MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:Siem rzondzem a coI to wszystko jego sprawka
Tylko Duża na mnie mówi, że dzrzymordka jestem i nie wiem o co jej chodzi, przecież ja tylko z nią rozmawiam,nie? A i jeszcze Blondyna tatusia mam po swojej stronie
![]()
Szpiluchna
Smarkatko, oddawaj TygRysia![]()
Fasolka
urwiniu pisze:
Nie oddam, strzelę mu po pysku i grubym zadku, potem wysiudam od miseczki z jedzeniem, a na koniec przejmę wątek.![]()
Szpiluńka
Mała jest okropna dla TygRycha, bije go i gania, od miski odpycha i spać mu nie daje. Sam sobie grubasek winny, po co drzwi rozsuwał?? No ale gentleman z niego jak sie patrzy, pare razy oddał małej ale nawet milimetr pazurka nie wysunął, kto by się spodziewałJak wróci do domu pozwolę mu usiąść przy kompie.
urwiniu pisze:MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:Siem rzondzem a coI to wszystko jego sprawka
![]()
Szpiluchna
Smarkatko, oddawaj TygRysia![]()
Fasolka
Nie oddam, strzelę mu po pysku i grubym zadku, potem wysiudam od miseczki z jedzeniem, a na koniec przejmę wątek.![]()
Szpiluńka
Mała jest okropna dla TygRycha, bije go i gania, od miski odpycha i spać mu nie daje. Sam sobie grubasek winny, po co drzwi rozsuwał?? No ale gentleman z niego jak sie patrzy, pare razy oddał małej ale nawet milimetr pazurka nie wysunął, kto by się spodziewałJak wróci do domu pozwolę mu usiąść przy kompie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Marmotka, puszatek, Silverblue i 52 gości