hehe więc po kolei, żebym nie straciła nic z Twoich zapytań

Urosła sporo, ważyła 280 gram, teraz 1,5 kg
She urodzona w lipcu, ale nie wiem dokładnie, ma około 3 i pół miesiąca no i faktycznie, że Twoja Pumka przeżyła taką silnikowa jazde i chorobę jelit to ręka Bozi

She ma wariatkowo 2 razy dziennie, od około 8 rano do 12 - 13 a później od około 22-24 lub później, wtedy jest jak petarda

Mam laserek więc czasem ją wybawie, czasem sznurem takim - 3 zabawki ma takie z linki żeglarskiej.
Suka właściwie lezy całymi dniami, u mnie nie miejca na bieganie

i mam nadzieje, że w pół roku zmienimy mieszkanie...
She uwiesza się na jej pysku, to znowu odchodzi czai sie i rzuca znowu a Fiona jest bardzo cierliwa, podziwiam ją

Czasem przytrzymuje She łapą albo tak podgryza jakby pchła ją gryzła hehe.
I She nie mruczy, nie przychodzi do mnie na myzianie, jak jest śpiąca to ja biore na kolana, myziam i czasem przyśnie nawet, wyciąga szyjkę, ale trzeba wyczuć moment.
Odnośnie operacji na oczko to konkretnie powiem po wizycie, fakt sterylka + operacja oka to najlepsze wyjście bo jedna narkoza. Musze porozmawiac z Panią Dr odnośnie kiedy ma być ta sterylka, bo chyba bym wolała, żeby była przed pierwszą rujką, z paru względów, podsikiwanie, nowotwór listwy mlecznej i nie wiem czy wyrobie jej płacz rujkowy...
Oczko myslę, że może poczekac do tego czasu, natomiast łzawi częściej niż np. miesiąc temu, najczęściej po jedzeniu. Dowiem się wszystkiego to dam znać

Myziam i Twoje zwierzaczki
I pytanko: ile razy dziennie je Pumka? She 4 x dziennie.