Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_namida_ pisze:Delta zwymiotowała po sterylce na zielono, ponoć Rodzynek też tak miał, co to znaczy? Pierwszy raz takie coś widzę.
lutra pisze:na zielono powiadasz... myślę, że mogła sobie polizać okolice rany, bo dr Pałys stosuje coś zielonego do dezynfekcji w odróżnieniu od srebrnego, które stosuje np. Lis i wtedy koty na srebrno rzygają.
anna09 pisze:Józio już u mnie. Kiedy zobaczył moich chłopaków, zagadał do nich. Oni nie wydali z siebie żadnych dźwięków, za to z zaciekawieniem obwąchali klatkę z lokatorem. Generalnie nie przejęli się, że mamy gościaJózio leży w budce kartonowej wtulony w kocyk. Mam nadzieję, że trochę się rozluźni...
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zaglądali do Józia na Drukarską.
Trochę miałyśmy z Dr Pilecką zabawy z wyciągnięciem Józia ze styropianowej budki i w tym całym zamieszaniu nie było okazji posprzątać po nim. Przepraszam. W poniedziałek podjadę i zrobię porządek. Czy jest tam jakiś odkażacz?
mikela pisze:Mam pytanie: która w Was ma jutro rano dyżur na kociarni? Potrzebowałabym ze dwie budki, bo dziś odkryłam na Meissnera całe stado 3-4 miesięczne+kocica z nowonarodzonym miotem w bonusie. Kociaki wyglądają na zdrowe, ale piwnice pozamykane, nie mają gdzie się schronić.
O której mogłabym wpaść na kociarnię, żeby kogoś zastać? I czy jest tam jeszcze trochę folii?
edit: kociarnia jest nadal na Chocimskiej, prawda? Tylko w którym miejscu? Bo nie byłam tam jeszcze...
jayo pisze:Sorry za off-topic, ale bardzo dawno nie bylo na forum..
strzelam, ze na tym watku mam szanse znalezc jakiegos malucha do adopcji w Krakowie.
Mam dom zainteresowany koteczką do 3-4 mies, poszukują "whiskasowej" dziewczynki do kompletu do 3mies. rudzielca ze schroniska na Rybnej.
Jesli macie jakis namiar to poprosze na maila: jayo@jayo.eu.org albo odpowedz na priv.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, puszatek i 115 gości