Haker1 pisze:To masz fajną ciocię, moja też mnie czasami całuje![]()
Haker
Głównie ciocia mnie dręczy.
Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:To masz fajną ciocię, moja też mnie czasami całuje![]()
Haker
MalgWroclaw pisze:O, cześć Kita![]()
muszę powiedzieć, że duża jest nawet sprawiedliwa: właśnie obcięła pazurki Frani i Pralci
Fasolka
zwierzak08 pisze:Fasolko, to kto z Tobą jeszcze mieszka? Napisz mi, proszę, bo nim Asia doczyta co i jak, to ja już będę musiała iść spać
Mi to obcinają pazury jak śpię.
Kita
MalgWroclaw pisze:zwierzak08 pisze:Fasolko, to kto z Tobą jeszcze mieszka? Napisz mi, proszę, bo nim Asia doczyta co i jak, to ja już będę musiała iść spać
Kita
Frania (ona mnie nie lubi) czarno-biała łaciata, Pralcia (siostra Frani, bura), Florka (bura) i duża (nijaka).
My z Florką jesteśmy z jednego śmietnika![]()
Tylko Florka jest starsza.
Duża kocha Florkę najbardziej na świecie, no i mnie, i Franię, i Pralcię - one są z Golińska, ale wychowały się we Wrocławiu na Nadodrzu.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Mieszkałam w śmietniku, duża mnie karmiła. A potem - 9 maja 2009 roku - złapała mnie do klatki. Bo ja zawsze wychodziłam, jak tylko duża szła przez podwórko i czekałam na saszetkę. Wtedy duża zapakowała saszetkę do klatki, złapała mnie i wysterylizowała. Ale się bałam!
Duża chciała znaleźć mi dom, ale nikt mnie nie chciał, to zostałam.
Florkę duża tak złapała, że wzięła ją na ręce i poszła do domu. Florka chciała być kotką dużej.
Fasolka
zwierzak08 pisze:MalgWroclaw pisze:zwierzak08 pisze:Fasolko, to kto z Tobą jeszcze mieszka? Napisz mi, proszę, bo nim Asia doczyta co i jak, to ja już będę musiała iść spać
Kita
Frania (ona mnie nie lubi) czarno-biała łaciata, Pralcia (siostra Frani, bura), Florka (bura) i duża (nijaka).
My z Florką jesteśmy z jednego śmietnika![]()
Tylko Florka jest starsza.
Duża kocha Florkę najbardziej na świecie, no i mnie, i Franię, i Pralcię - one są z Golińska, ale wychowały się we Wrocławiu na Nadodrzu.
Fasolka
Ale masz dużą rodzinęfajnie. A może Frania Ciebie nie lubi, bo Ty jesteś cała czarna a ona łaciata i zazdrości Ci czarnego futra
To Ty mieszkałaś w śmietniku
![]()
Kita
MalgWroclaw pisze:Coś Ty, Kitku, duża jest okropna i podła![]()
w kółko mnie wozi do gabinetu, a Pralci pakuje do pysia syropki, znęca się nad bezdomniakami, łapie je. Mówię Ci, nie ma życia.
Fasolka
puszatek pisze:cześć Fasolko![]()
przydreptałam tu za Kitą ale widzę, że tu fajne towarzystwo...śmietnikowe i trochę tu z Pchełką pasujemy...bo my też z tego rodu![]()
duża mówi o mnie, że jestem beszczelna i mam tupet i włażę tam gdzie nawet mnie nie proszą...bo ja lubię włazić dużej do...talerza a ile się wtedy nadrepczę a ona znowu mnie stawia na podłogę więc wracam od nowa![]()
ale ty Fasolko i twoja duża nie obrazicie się...że tu wlazłam...prawda![]()
Figa
puszatek pisze:cześć Fasolko![]()
przydreptałam tu za Kitą ale widzę, że tu fajne towarzystwo...śmietnikowe i trochę tu z Pchełką pasujemy...bo my też z tego rodu![]()
duża mówi o mnie, że jestem beszczelna i mam tupet i włażę tam gdzie nawet mnie nie proszą...bo ja lubię włazić dużej do...talerza a ile się wtedy nadrepczę a ona znowu mnie stawia na podłogę więc wracam od nowa![]()
ale ty Fasolko i twoja duża nie obrazicie się...że tu wlazłam...prawda![]()
Figa
zwierzak08 pisze:MalgWroclaw pisze:O, cześć Kita![]()
muszę powiedzieć, że duża jest nawet sprawiedliwa: właśnie obcięła pazurki Frani i Pralci
Fasolka
Fasolko, to kto z Tobą jeszcze mieszka? Napisz mi, proszę, bo nim Asia doczyta co i jak, to ja już będę musiała iść spać
Kita