Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 22, 2011 17:11 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Haker1 pisze:To masz fajną ciocię, moja też mnie czasami całuje :roll:
Haker

Głównie ciocia mnie dręczy.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 22, 2011 17:26 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Cześć Fasolko :lol:
rewizyta :lol:
Kita

Obrazek
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Sob paź 22, 2011 17:31 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

O, cześć Kita :P
muszę powiedzieć, że duża jest nawet sprawiedliwa: właśnie obcięła pazurki Frani i Pralci
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 17:39 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

MalgWroclaw pisze:O, cześć Kita :P
muszę powiedzieć, że duża jest nawet sprawiedliwa: właśnie obcięła pazurki Frani i Pralci
Fasolka

Fasolko, to kto z Tobą jeszcze mieszka 8O ? Napisz mi, proszę, bo nim Asia doczyta co i jak, to ja już będę musiała iść spać :? Mi to obcinają pazury jak śpię.
Kita

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Post » Sob paź 22, 2011 17:51 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

zwierzak08 pisze:Fasolko, to kto z Tobą jeszcze mieszka 8O ? Napisz mi, proszę, bo nim Asia doczyta co i jak, to ja już będę musiała iść spać :? Mi to obcinają pazury jak śpię.
Kita

Frania (ona mnie nie lubi) czarno-biała łaciata, Pralcia (siostra Frani, bura), Florka (bura) i duża (nijaka).
My z Florką jesteśmy z jednego śmietnika :oops:
Tylko Florka jest starsza.
Duża kocha Florkę najbardziej na świecie, no i mnie, i Franię, i Pralcię - one są z Golińska, ale wychowały się we Wrocławiu na Nadodrzu.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 17:57 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

MalgWroclaw pisze:
zwierzak08 pisze:Fasolko, to kto z Tobą jeszcze mieszka 8O ? Napisz mi, proszę, bo nim Asia doczyta co i jak, to ja już będę musiała iść spać :? Mi to obcinają pazury jak śpię.
Kita

Frania (ona mnie nie lubi) czarno-biała łaciata, Pralcia (siostra Frani, bura), Florka (bura) i duża (nijaka).
Duża kocha Florkę najbardziej na świecie, no i mnie, i Franię, i Pralcię - one są z Golińska, ale wychowały się we Wrocławiu na Nadodrzu.
Fasolka

Ale masz dużą rodzinę :lol: fajnie. A może Frania Ciebie nie lubi, bo Ty jesteś cała czarna a ona łaciata i zazdrości Ci czarnego futra :? To Ty mieszkałaś w śmietniku :(
Kita

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Post » Sob paź 22, 2011 18:12 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Mieszkałam w śmietniku, duża mnie karmiła. A potem - 9 maja 2009 roku - złapała mnie do klatki. Bo ja zawsze wychodziłam, jak tylko duża szła przez podwórko i czekałam na saszetkę. Wtedy duża zapakowała saszetkę do klatki, złapała mnie i wysterylizowała. Ale się bałam!
Duża chciała znaleźć mi dom, ale nikt mnie nie chciał, to zostałam.
Florkę duża tak złapała, że wzięła ją na ręce i poszła do domu. Florka chciała być kotką dużej.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 18:19 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

MalgWroclaw pisze:Mieszkałam w śmietniku, duża mnie karmiła. A potem - 9 maja 2009 roku - złapała mnie do klatki. Bo ja zawsze wychodziłam, jak tylko duża szła przez podwórko i czekałam na saszetkę. Wtedy duża zapakowała saszetkę do klatki, złapała mnie i wysterylizowała. Ale się bałam!
Duża chciała znaleźć mi dom, ale nikt mnie nie chciał, to zostałam.
Florkę duża tak złapała, że wzięła ją na ręce i poszła do domu. Florka chciała być kotką dużej.
Fasolka

Eeee, to macie fajną Dużą, znaczy dobra kobieta z niej, pomogła Wam :1luvu: Znaczy też, że fajna Ciocia mi się trafiła :lol:
Kita

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Post » Sob paź 22, 2011 18:27 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

zwierzak08 pisze:
MalgWroclaw pisze:
Kita

Fasolka

Ale masz dużą rodzinę :lol: fajnie. A może Frania Ciebie nie lubi, bo Ty jesteś cała czarna a ona łaciata i zazdrości Ci czarnego futra :? To Ty mieszkałaś w śmietniku :(
Kita

Czarno biale futerko jest rewelacyjne! Nie ma co zazdrościć!
Czarno biały Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob paź 22, 2011 18:28 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

Coś Ty, Kitku, duża jest okropna i podła :?
w kółko mnie wozi do gabinetu, a Pralci pakuje do pysia syropki, znęca się nad bezdomniakami, łapie je. Mówię Ci, nie ma życia.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 18:32 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

cześć Fasolko :1luvu:
przydreptałam tu za Kitą ale widzę, że tu fajne towarzystwo...śmietnikowe i trochę tu z Pchełką pasujemy...bo my też z tego rodu :lol:
duża mówi o mnie, że jestem beszczelna i mam tupet i włażę tam gdzie nawet mnie nie proszą...bo ja lubię włazić dużej do...talerza a ile się wtedy nadrepczę a ona znowu mnie stawia na podłogę więc wracam od nowa :D
ale ty Fasolko i twoja duża nie obrazicie się...że tu wlazłam...prawda :cry:
Figa
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob paź 22, 2011 18:33 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

MalgWroclaw pisze:Coś Ty, Kitku, duża jest okropna i podła :?
w kółko mnie wozi do gabinetu, a Pralci pakuje do pysia syropki, znęca się nad bezdomniakami, łapie je. Mówię Ci, nie ma życia.
Fasolka

Fasolko, ale to znaczy, że Twoja Duża dobrze robi, Asia mi wytłumaczyła, że jak ktoś tak postępuje, to jest dobrym człowiekiem, naprawdę :oops:

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Post » Sob paź 22, 2011 18:35 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

puszatek pisze:cześć Fasolko :1luvu:
przydreptałam tu za Kitą ale widzę, że tu fajne towarzystwo...śmietnikowe i trochę tu z Pchełką pasujemy...bo my też z tego rodu :lol:
duża mówi o mnie, że jestem beszczelna i mam tupet i włażę tam gdzie nawet mnie nie proszą...bo ja lubię włazić dużej do...talerza a ile się wtedy nadrepczę a ona znowu mnie stawia na podłogę więc wracam od nowa :D
Figa

Fasolko, Figusia i Jej Duża są super fajne i całe to towarzystwo, które z nimi mieszka :lol:

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Post » Sob paź 22, 2011 18:45 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

puszatek pisze:cześć Fasolko :1luvu:
Figa

Pewnie, Figo :P
Wszyscyśmy z jednego śmietnika, tak duża mówi.
Wtedy inna duża, nasza sąsiadka (u niej też jadłam) bardzo się denerwuje :lol:
U nas Frania nieproszona włazi dużej do miski, to ja za Franią idę, wtedy Frania mnie nie goni :wink:
Fajnie, że przyszłaś :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 22, 2011 18:46 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 4.

zwierzak08 pisze:
MalgWroclaw pisze:O, cześć Kita :P
Fasolka

Fasolko, to kto z Tobą jeszcze mieszka 8O ? Napisz mi, proszę, bo nim Asia doczyta co i jak, to ja już będę musiała iść spać :? Mi to obcinają pazury jak śpię.
Kita

No mi też, to wtedy już mi wszystko jedno :roll:
Ryszard :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

[poprzednia][następna]