Zoe i spółka, wszystkie maluchy już w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 22, 2011 12:35 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Dziewczyny, skoro zgodnym chórem twierdzicie, ze będzie dobrze, to trzymam Was za słowo. :D

Gucio ma już zaklepany dom i przeprowadzka zaplanowana jest w przyszłą sobotę. Cały czas pracuję nad tym, aby poszły tam razem, wysłałam do poczytania fachowe strony, dlaczego lepszy będzie duecik. Pani już jest przekonana (widziała już oba maluchy u mnie), ale facet jest niechętny, chce tylko jednego kota. Oboje mają nas odwiedzić w tym tygodniu i trochę się boję, że jak gość zobaczy moje dzikuski, to się całkiem wycofa. Jeśli nie wypali, to wtedy zrobię malcom ogłoszenia.
Gucio daje się już głaskać i włącza traktorek. Maja też jest głaskana, ale na siłę. Nie atakuje, ale jest bardzo przestraszona. Dzisiaj podczas sprzątania wywołał mnie z łazienki telefon. Jak wróciłam, to małej już w klatce nie było (zostawiłam otwartą). Bez problemu gołymi ręcami Majkę złapałam i wsadziłam z powrotem. Muszę więc uczciwie przyznać, że miziaki to to jeszcze nie są, ale postęp jest ogromny od chwili, gdy do mnie trafiły. :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Sob paź 22, 2011 12:38 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Ale przekonaj, ze JEDEN kot bedzie wiecej broil. Jakkolwiek to brzmi.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 22, 2011 12:46 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

kalair pisze:Ale przekonaj, ze JEDEN kot bedzie wiecej broil. Jakkolwiek to brzmi.. :mrgreen:

Bożenko, tak zrobiłam i żeby nie było, że to moje wymysły, to podesłałam linki do stron. Tylko facetowi demolka w chałupie pewnie lotto.

Betaka

Post » Sob paź 22, 2011 13:22 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Wiec tym bardziej nie rozumiem, czemu sie broni. :P No to w sumie tylko brac! Powodzenia , moze jednak? :wink: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 22, 2011 17:51 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Ja też na początku wzięłam jednego kota, a teraz już wiem, że trzeba brać dwa, co najmniej :wink: :D
Dobry wieczór Beatko. Buziaczki dla kociostanu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob paź 22, 2011 22:00 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Zapraszam na bazarek dla kotów będących pod opieką Kasi kaja555 :arrow: viewtopic.php?f=20&t=134732

Betaka

Post » Nie paź 23, 2011 11:01 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Ech nie mam auta,a ni kocioluba z autem :(

Witam się cieplutko na watku Beatko i kciuki trzymam za pomyślne i szybkie adopcje!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 23, 2011 11:56 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Hej Beatko i Gargusie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie paź 23, 2011 17:49 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Weekend, weekend i po weekendzie.
Uprzejmie melduję, że Gucio podczas głaskanie walnął się kołami do góry i dał się miziać po brzuszku :ok: Co prawda jeszcze syczy, gdy wkładam rękę do klatki i sam nie pcha się do głaskania, ale wyraźnie mizianie sprawia mu przyjemność. Z Mają idzie gorzej, ale zauważyłam, że mocno dociska się do ręki podczas głaskania po policzkach.

Niestety mam coraz mniej nadziei na wspólny dom dla maluchów :( Sprawa Gucia jest raczej przesądzona, ale miejsca dla Maji raczej tam nie będzie. I zaczynam się martwić, jak zniosą rozstanie. Szczególnię boję się o małą, bo jeszcze nie okrzepła po ostatnich przeżyciach (śmierć rodzeństwa pod kołami auta), a tu następna rozłąka.

Betaka

Post » Nie paź 23, 2011 18:06 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Biedna maleńka :( :( :( :(
I dla niej znajdzie się domek,choć szkoda,że z Guciem nie bedzie :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie paź 23, 2011 18:48 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

kropkaXL pisze:Biedna maleńka :( :( :( :(
I dla niej znajdzie się domek,choć szkoda,że z Guciem nie bedzie :( :( :(

Właśnie siedziałam z maluchami i coraz bardziej obawiam się ich rodzielenia. Razem bawiły się piórkiem, Gucio po pierwszym głasku już sam pcha się do miziania, a Maja - same zobaczcie, jeszcze ciepłe fotki :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Betaka

Post » Nie paź 23, 2011 20:09 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Słodziaki kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Nie paź 23, 2011 20:10 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

O kurczę!!!!
Naprawdę wielka szkoda je rozdzielać :cry: :cry: :cry:
Majeczka sie zaczyna otwierać na człowieka!!!!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie paź 23, 2011 20:46 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Cudnosci!!! Szkoda rozdzielac, ale tak jest, z reguly rzadko kotki trafiaja razem.. No cudem, jezeli trafia na kogos zdecydowanego na podwojna, badz potrojna adopcje. Kciuki Beatko!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie paź 23, 2011 20:55 Re: Zoe i spółka, czyli gargamele/3 maluchy na DT, Tosia w DS

Dobranoc Beatko :1luvu: Kciuki za koteczkowy domek, najlepiej wspólny :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]