Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 16, 2011 9:59 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

dawno tu nie zaglądałam, ale cały czas pamiętam o Misiu. ten Kocina zapadł mi w serce :1luvu:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt wrz 16, 2011 10:02 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amiko - wszystkiego najlepszego z okazji Twojego wczorajszego święta.

Obrazek
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw paź 20, 2011 21:35 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Rany, dlaczego taka cisza...? Taki fajny wątek, domagam się dalszego ciągu i fotek pierzastych... :mrgreen:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw paź 20, 2011 21:50 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amika6 ma bardzo poważną sytuację rodzinną.
Ciepłe myśli na pewno Jej się przydadzą.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw paź 20, 2011 22:09 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Ah... :(
W takim razie - ciepłe przesyłam.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw paź 20, 2011 22:49 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amica, jesteśmy z Tobą :ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt paź 21, 2011 8:01 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Dziękuję, za wszytkie kciuki, myśli i modlitwy, i że jesteście z mną.

Wątroba, nerki prawie ustabilizowane, gronkowiec potwierdzony. Ogólnie jest trochę lepiej i chyba świadomość, że jest w klinice trochę TŻ-ta podbudowała, bo nawet zaczął jeść.
Wiekszość badań już zrobiona i jest szykowany do wymiany zastawki i założenia bajpasów (to wyszło przy okazji). Dzisiaj chyba wyznaczą termin operacji.
Wiem, że bardzo boi się narkozy (bo nawet do kardiowersji z trudem udało się go namówić by podpisał zgodę) tylko, że to jest jedyne wyjście pozbycia się zakażenia, bo jego źródło jest właśnie na zastawce.

Dziękuję za propozycje pomocy, ale w Lublinie jakoś sobie radzimy.
Jeden z synów tam mieszka, drugi dojechał i też jest na miejscu, a trzeci jest w Chełmie więc mam z kim dojeżdżać (no i mam jeszcze dwie siostrzenice na miejscu w razie czego).

Proszę nie cytujcie, potem usunę ten opis.

Dyziaki OK (to właśnie one obudziły mnie w nocy, bo nie wiem co by było do rana).
Pracusie pilnują mi stołka, by nikt go nie zajął, a nimi zajmują się dziewczyny.
Misio ok, obrasta tłuszczykiem. Natomiast Snejki ma dużo jakichś dziwnych strupków i nie wiem czy to skutki zadziornego charakterku czy jakieś skórne problemy. Ale z tym musi jeszcze poczekać.

A ja niedługo bez kamieni w kieszeniach nie zaryzykuję wyjścia na wiatr ( to trwa już 13 dni)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt paź 21, 2011 8:12 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amiko, mnóstwo ciepłych myśli przesyłam i mocno kciuki zaciskam, żeby się wszystko potoczyło jak najlepiej i żeby rekonwalescencja przebiegła idealnie
:ok: :ok: :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt paź 21, 2011 15:06 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Jakiś czas do Was nie zaglądałam. Przepraszam. Myślę o Was bardzo ciepło.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt paź 21, 2011 21:42 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amiko , ja też trzymam mocno kciuki za zdrowie męża i przesyłam ciepłe myśli :1luvu:
Ale o siebie też zadbaj , kochana, bo będziesz potrzebna mężowi , zdrowa i silna !!!

Jak będzie już znany termin operacji to daj znać .... Wierzyć , nie wierzyć , ale może jednak , ciepłe myśli , mocne kciuki , czy modlitwa ... A jeśli to działa ? Warto spróbować , no nie ?

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Pt paź 21, 2011 22:40 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amika6 pisze: Natomiast Snejki ma dużo jakichś dziwnych strupków i nie wiem czy to skutki zadziornego charakterku czy jakieś skórne problemy. Ale z tym musi jeszcze poczekać.

No i wykrakałam, Snejkiego znowu boli przednia łapa. Pomiętoliłam na dzieńdobry i nic niepokojacego zauważyłam, ale koło 11-tej to już nie dawał się dotykać. Podobno już wczoraj zaczął dziwnie chodzić, ale koleżanka zapomniała mi o tym powiedzieć.
Nie miałam jak jechać z nim do lecznicy i ściagnęłam weta do nas. Dostał 3-dniowy antybiotyk, coś p/bólowego i 2 porcje innego antybiotyku do podania w poniedziałek i wtorek, a w środę mam się z nim pokazać. Został w klatce i jutro rano Beatka da mi znać jak się zachowuje i czy na cito muszę do niego jechać, czy też wytrzyma do wieczora.
Na razie nic więcej nie mogę dla niego zrobić.

Nie wiem co za cholera się do niego przyczepiła, poprzednie objawy takie same, tylko wtedy tkliwie miejsce było w okolicy łopatki, a teraz jest poniżej kolana i mięsień też jak poprzednio lekko opuchnięty. Poprzednio robione zdjęcia RTG niczego nie wykazały.

Prosiłam o pomoc mama007, ale nie udało się i musimy jakoś sobie sami poradzić.

Operacja TŻ-ta w poniedziałek, od dwóch dni wróciła lekka gorączka i nie można dłużej czekać. Samopoczucie ma od wczoraj wieczór nieszczególne (mam nadzieję, że to wczorajsza koronografia i dzisiejsze rwanie ósemki jest tego przyczyną)
Staram się trzymać i myśleć o tym, że jeszcze nie raz mnie zdrowo wkurzy (delikatnie mówiąc).

Dziękuję, że jesteście i że będziecie z nami.
Obrazek

Amika6

Post » Sob paź 22, 2011 7:21 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Aniu jesteśmy z Tobą.
Całą rodzinka trzymamy mocno zaciśnięcie kciuki za zdrowie Twojego TŻ.
Trzymaj się Kochana :ok: :ok: :ok: :ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob paź 22, 2011 20:42 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Amiko i ja przesyłam mnóstwo ciepłych myśli i zaciskam kciuki za pomyślność. Wiara czyni cuda, pamiętaj.
I za Snejkiego ogromne kciuki, żeby zdrowiał. Za niego mocne kciuki trzyma Klarkson ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie paź 23, 2011 21:59 Re: Koty Amiki6 - Pracusie: Czupurek Snejki i Misio oraz Dyziaki

Snejki lepiej ale nadal kuleje :( .

Operacja TŻ-ta przesunięta na wtorek.
W dodatku dzisiaj była gorączka, a po zbiciu jej były strugi potu.
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]