Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Możliwe.. Ale coś jest na rzeczy skoro po karmie którą dostają nic im nie jest (Royal), próby wprowadzenia innych żle się kończą. A o mleku to już w ogóle mogę zapomnieć, nawet o takim specjalnym dla kociąt. Skoro w karmie jest białko roślinne i wszystko jest OK, widocznie moje nie trawią tego zwierzęcego. Niestety, moje koty nie należą do zdrowych
Lilianna J-wie pisze:Możliwe.. Ale coś jest na rzeczy skoro po karmie którą dostają nic im nie jest (Royal), próby wprowadzenia innych żle się kończą. A o mleku to już w ogóle mogę zapomnieć, nawet o takim specjalnym dla kociąt. Skoro w karmie jest białko roślinne i wszystko jest OK, widocznie moje nie trawią tego zwierzęcego. Niestety, moje koty nie należą do zdrowych
anastemoza pisze:W karmie jest też białko zwierzęce.
Musi być!
najszczesliwsza pisze:anastemoza pisze:W karmie jest też białko zwierzęce.
Musi być!
wklejam link do podręcznika do żywienia zwierząt: http://imgur.com/a/kG0sd#5
zdjęcia są w odwrotnej kolejności, ale widać numerację stron.
podręcznik z roku 2006
Lilianna J-wie pisze:Nie wiem jaka karma. Wiem,że pomogła to chyba jednak nie jest taka zła.Mleka nie dostają w ogóle,żadnych ryb czy śmietan. Ile razy można pisać,że śladowe ilości tego białka? To już jest nudne. I koniec tematu
Lilianna J-wie pisze:Karmę kupuję w Centrowecie w Bydgoszczy. A śladowe ilości białka nie szkodzą moim kotom i dlatego mają dietę niskobiałkową
Lilianna J-wie pisze:To zlecenia od weta chyba logiczne?
Lilianna J-wie pisze:Karmę kupuję w Centrowecie w Bydgoszczy. A śladowe ilości białka nie szkodzą moim kotom i dlatego mają dietę niskobiałkową
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 125 gości