KOCINIEC,czyli DT u Seji II- REJCIA W DS!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 18:14 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Carmen pojechała do DS :) :balony:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt paź 21, 2011 18:19 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

seja pisze:Carmen pojechała do DS :) :balony:

Gratulacje! I oby się sobie z domkiem spodobali!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt paź 21, 2011 18:23 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Zawiozłam ją :)
Carmen stała się gdynianką :)
Ma do własnej dyspozycji duże 2 pokojowe mieszkanie na parterze, w spokojnej okolicy.
Państwo nią zachwyceni :)
Carmen nimi też...jeszcze nigdy nie widziałam żeby kot latał po mieszkaniu i ugniatał non stop podłogę.
Przeprowadzka poszła bezstresowo.
Będzie wychodzić na spacerki na smyczy.
Drapak już w drodze :) także będzie miała własny, tylko i wyłącznie :)

Zadowolonam :) jeszcze Wiktorka i Witka :) wyeksportować trzeba i będzie wreszcie liczba footer adekwatna do metrażu!

...TŻ się ze mnie nabija "co DD reporter" ...

seja

Post » Pt paź 21, 2011 19:18 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Gratuluję adopcji :ok:

No to się ruszyło, teraz już pójdzie z górki ;)
po_prostu_kaska

Post » Pt paź 21, 2011 22:10 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

TŻ i tak nie jest zadowolony...bo poszedł najspokojniejszy kot, który mu nie przeszkadzał...
Wolałby , żeby Wiktor , Witek albo jego ukochana i upierdliwa Rejcia się wyprowadziła.
:) ostatnio Rejcia daje mu się we znaki i to ostro...budzi go przed 6.30 do pracy... frotkuje jego spodnie...

Fakt, jak Carmen jest już na swoich włościach , to już nie będzie widza nr 1 w łazience , kiedy się kąpiemy...
I nie będzie Cyklonu Benia, po korzystaniu z kuwety., bo kto jak kto, ale Benia czadu dawała takiego , że nie było gdzie wiać :)

Freddiego Krugera aka. Alvę musimy coś zacząć pacyfikować :)
Pomcia jest już taka klucha , że aż nie wygląda to dobrze :)
Są na samym suchym i się pasą...czasem dostaną trochę podrobów serduszek, żołądków...

Witka dziś z doskoku odrobaczałam :) już dawno nie widziałam żeby kot tak się spienił...spienił i wszystko wypluł...także jeszcze dostanie... ale za pare dni...

Pomcia i Alcia wielkie dzikuny się rzuciły na pasztet nadziany aniprazolem i zeżarły...Witko oblizał pasztet i uznał , że reszta moja...mniam!

Mamy plan wyadoptować Wiktora i Witka i Carusia i Rejcię i zająć się dzikunami... wiemy , że z Rejcią może być cienko...bo oczka... bo jest malutka i już zawsze taka będzie...może trochę przytyje jak największy odkurzacz znalazł własną michę ? :)

Szkoda , że jej nie widzieliście :) podnosiła łapki tak wysoko ugniatając podłogę, że wyglądało jakby tańczyła :)
Tam poleciała, wróciła :) ma ponad 40m2 dla siebie :) kuwetę tylko dla siebie :) i tylko swoje miski :)
Strasznie się cieszę :)

seja

Post » Pt paź 21, 2011 22:38 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Gratuluję ;) czasem ugniatanie bądź mruczenie może byc też objawem stresu i próbą zrelaksowania się, moja Shila tak ma, na lotnisku po serii płaczów ugniatała kocyk :roll:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt paź 21, 2011 22:43 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Marea pisze:Gratuluję ;) czasem ugniatanie bądź mruczenie może byc też objawem stresu i próbą zrelaksowania się, moja Shila tak ma, na lotnisku po serii płaczów ugniatała kocyk :roll:

Tylko ona nie pałakała, mruczenie na pełnych obrotach i przychodziła sie popieścić :)
Miała szczęśliwe oczka :)

seja

Post » Pt paź 21, 2011 22:50 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Zrobiłam 4ce nowe ogłoszenia na 3miasto... :)

seja

Post » Sob paź 22, 2011 8:08 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

No to kciuki za kolejne adopcje :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob paź 22, 2011 12:46 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Dostałam maila z domku :)
Ma się świetnie, zmianę lokum przeszła bezstresowo.
Już gada z parapetu do ptaków
Rano budziła swojego pana ,bo wskoczyła mu na klatę i ugniatała mrucząc, tak długo póki nie wstał :)
Z kuwety też skorzystała więc jest cacy :)

Czekam na odzew od CatAngel w zwiazku z ogłoszeniami.
Muszę jeszcze zaktualizować, te z tablica pl i alegratka i chyba jeszcze dorobię allegro...

seja

Post » Nie paź 23, 2011 3:00 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

:ok: :ok: :ok: Za Carmen w nowym domku... I za super domki dla WuWu :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon paź 24, 2011 19:54 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Rejciaczek po sterylce.
Rozpracowywuje gazik... zapakowałam ją w kubrak, ale po mieszkaniu biegała warcząca zielona parówa...TŻ się zaśmiewał, bo nigdy nie widział kota w kubraku :)
To ściągnęliśmy kubrak... gdzieś się tu szlaja...Witek nie daje jej spokoju :(

Już się nie mogę doczekać dnia kiedy ich wyadoptuję...
Chyba dorzucę do wyprawki W&W ten najnowszy drapak - tubę z zooplusa ...
Może to kogoś zachęci?

Dostałam trochę fantów na bazarek więc może te paskudy zaszczepię jak się coś nazbiera?
Muszę podliczyć minus, powinien być już mniejszy... jakieś 700zł ...
Bazarki stanęły... zrozumiałabym , gdybym miała na nich jakieś paskudne rzeczy, ale Solar, Triumph, Marks&Spencer...
Chyba zacznę się wystawiać na allegro...

seja

Post » Pon paź 24, 2011 20:29 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

Allegro to nie taki zły pomysł.

Mama mi ostatnio mowila, że corka jej koleżanki chodzi z ciuchami na rynek na Przymorze i tam sprzedaje. Raz na jakiś czas robi przegląd szafy i heja... ponoć sprzedaje nieźle...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro paź 26, 2011 17:46 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

czy wspomóc bazarkiem :?: 8) nie idą ostatnio ale moze chociaż grosik uzbieram :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro paź 26, 2011 18:10 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji II...na minusie -901.11zł :(

kotx2 pisze:czy wspomóc bazarkiem :?: 8) nie idą ostatnio ale moze chociaż grosik uzbieram :roll:

Dzięki :) mam 3 bazarki :) które nie chcą iść :) może ruszą ?
Póki co , to nie jest aż tak źle :) finanse są w czarnej dziurze, ale kto tak nie ma :)

seja

[poprzednia][następna]