Moderator: Estraven
kropla111 pisze:Dziękuję za obrabianie mnie na innych wątkach,czuję się zaszczycona.
kropla111 pisze:Pochorowała się na co?
anusia27 pisze:szkoda tej Bejbi bardzo...
może trzeba szukać pomocy u innego weta?
co w ogóle mówią weci?jest szansa na poprawę?

Nie było mnie bo miałam brzydką przygodę w sklepie kropla111 pisze:Przez jakie 4 dni? Rozumiem,że teraz leczysz ją karmą. Większość kotów reaguje źle na zmianę karmy jeśli nie jest ona stopniowa,ale nieważne-masz rację przeze mnie kot teraz jest chory.I dobrze,że zmieniłaś baner,bo rad to nigdy nie szukałaś,jestem pewna, że podobny przypadek nigdy się nie znajdzie.Zauważyłaś,że ludzie już nie podejmują dyskusji gdy piszesz o coraz to nowych dolegliwościach? Nawet dotychczasowi stali bywalcy?
kropla111vailet pisze:Żegnamprzecież Masz gdzieś Bejbi i nie interesuje Cię to.Nie Masz co robić?Z Bejbi już lepiej,sama się bawi i już tak nie leci z oczu.Myślisz że operacja Azora uratowała?Nie bo nic wet nie zrobił,tylko leki pomogły.Ja się do Ciebie nie wcinam już na wątku i idź do osób które lubisz.
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Żegnamprzecież Masz gdzieś Bejbi i nie interesuje Cię to.Nie Masz co robić?Z Bejbi już lepiej,sama się bawi i już tak nie leci z oczu.Myślisz że operacja Azora uratowała?Nie bo nic wet nie zrobił,tylko leki pomogły.Ja się do Ciebie nie wcinam już na wątku i idź do osób które lubisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Paula05 i 15 gości