Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2011 11:46 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

meksykanka pisze:I jaka dorosła...
Przecież to maleństwo było...

U nas 5.30, ale nie śpimy :mrgreen:

To tylko na zdjęciu tak wygląda.Jest filigranową dziewczynką.Nie wrodziła się w ludzką mamusię :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro paź 19, 2011 16:54 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Zaraz ją schrupię :twisted: Słodzizna :D :1luvu:
W czarnym, z reguły wygląda się poważniej jak na swój wiek :wink:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Czw paź 20, 2011 11:44 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO pisze:Zaraz ją schrupię :twisted: Słodzizna :D :1luvu:
W czarnym, z reguły wygląda się poważniej jak na swój wiek :wink:

Fakt na zdjęciach wygląda dużo poważniej niż w rzeczywistości.Ma malutki drobniutki pyszczek.Dziś się wkurzyłam.Zrobiłam przemeblowanie,by "nadrzewne larwy" nie wskakiwały na klatkę.Tylko tydzień był spokój.Dziś " wiewióry" wymyśliły sposób i obydwie znalazły się na wysokości-tuż przy suficie. :strach: Nie mam siły do tych " potworków " :crying: :smokin:

Obrazek

Obrazek

welina

Post » Czw paź 20, 2011 13:59 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Noż przecież sama chciałaś...
To teraz proszę wytrzymać i zachwycać się kociastymi :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw paź 20, 2011 17:55 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

meksykanka pisze:Noż przecież sama chciałaś...
To teraz proszę wytrzymać i zachwycać się kociastymi :1luvu:

Toć się i zachwycam,bo piękniejszych nie ma nikt :mrgreen: Nawet myślę o burasku,ale chyba już na zdjęciu :ryk: Trochę mnie żona bratanka nastraszyła,że jest dużo cieplejsza niż inne koty.Ale jak na razie nie widzę żadnych symptomów choroby.Nosek zimny.Tyle,że ma apetyt słaby,ale od początku nie lubiła suchego,tylko mokre..Nie jest łakomczuchem.Lubi bardzo mintaja w kostce.Jutro jej kupię ,bo się skończył.Jak nie zje całego znaczy coś nie tak :? Moim zdaniem ząbki jej rosną.Teraz nie wiem co robić :?: I już chwila nieuwagi i jest pod sufitem :roll:

welina

Post » Pt paź 21, 2011 6:50 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Welinko, koty znajdą sposoby na wszelkie barykady :D Dziwi mnie twoje zdziwienie :mrgreen: :ryk: :lol:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pt paź 21, 2011 9:14 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

sygitka21 pisze:Welinko, koty znajdą sposoby na wszelkie barykady :D Dziwi mnie twoje zdziwienie :mrgreen: :ryk: :lol:

Nie dziwi mnie ,tylko szkoda mi papugi :(Już sama nie wiem co zrobić.Inne koty dają jej spokój tylko się przyglądają z dołu.Tylko te dwie wiewióry są nie do opanowania. :mrgreen:

welina

Post » Sob paź 22, 2011 13:46 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Wczoraj kupiłam termometr (17 zł. 8O ).Wszystko jest :ok: ( 38.3 )Zjadła również dużego gotowanego mintaja.Nie przepada niestety za suchym. :roll:.Za to korzystają Kacper i Czesio i im du.....y rosną :mrgreen: . Lajla-bryka,szaleje,tłucze rzeczy,rozlewa,wchodzi po szafie jak po drabinie- bardzo zdolna dziewczynka. Obrazek

welina

Post » Nie paź 23, 2011 11:40 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dziś jestem bardzo zmartwiona.Lajla nie jest sobą.Siedzi osowiała.Papuga ją nie interesuje.W nocy wymiotowała.Temp. 39.2 -to już na granicy. :( Albo sie zatruła (ale czym :roll: )albo nadwyrężyła łapkę swoimi akrobacjami.Poszłam po pierś z kurczaka,może chociaż trochę zje. :(

welina

Post » Nie paź 23, 2011 13:00 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Dziś jestem bardzo zmartwiona.Lajla nie jest sobą.Siedzi osowiała.Papuga ją nie interesuje.W nocy wymiotowała.Temp. 39.2 -to już na granicy. :( Albo sie zatruła (ale czym :roll: )albo nadwyrężyła łapkę swoimi akrobacjami.Poszłam po pierś z kurczaka,może chociaż trochę zje. :(

Welinko, moze za duzo tej rybki zjadla?

Kciuki za Was obie :ok: Odpoczywac i zdrowiec prosze :D

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Nie paź 23, 2011 13:14 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

popi pisze:
welina pisze:Dziś jestem bardzo zmartwiona.Lajla nie jest sobą.Siedzi osowiała.Papuga ją nie interesuje.W nocy wymiotowała.Temp. 39.2 -to już na granicy. :( Albo sie zatruła (ale czym :roll: )albo nadwyrężyła łapkę swoimi akrobacjami.Poszłam po pierś z kurczaka,może chociaż trochę zje. :(

Welinko, moze za duzo tej rybki zjadla?

Kciuki za Was obie :ok: Odpoczywac i zdrowiec prosze :D

Daję jej zawsze porcje podłóg wieku.Myślę,że to nóżka.Mam szafę w starym stylu i wdrapywała się po niej.Też jest wszędobylska.Wchodzi do wanny itd.Może polizała nóżkę po płynie.Może zęby.Dużo jest tych może. :roll: Pierś z kurczaka zjadła z apetytem-to najważniejsze.Bardzo trudny kot co do karmienia mi się trafił,ale czego nie robi się z miłości. :mrgreen:
Będę ją obserwować 8)

welina

Post » Nie paź 23, 2011 13:30 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Kciuki za Lajlunie :ok: :ok: :ok:
Moja Broszeńka miała właśnie zatkane jelita, też była osowiała i wymiotowała. Może Lajlunia się zakłaczyła?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie paź 23, 2011 16:23 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

znów nerwicówka-nie podoba mi sie zachowanie Lajli. :( brak apetytu,apatia.Nawet nie intererusje ją papuga,ani bicie się z Kacperkiem :crying: :smokin:

welina

Post » Nie paź 23, 2011 16:55 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

A kiedy ostatnio robiła kupę?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie paź 23, 2011 17:24 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Broszka pisze:A kiedy ostatnio robiła kupę?

Kupkę co widziałam robiła wczoraj,ale chodziła po całym mieszkaniu i mogła zrobić w innej kuwecie :roll:

Wiewióra wczoraj nad papugą :roll:

Obrazek

Obrazek

welina

[poprzednia][następna]