*Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 15:17 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Amiko mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Rysio pozdrawia z Łodzi wszystkie Ciocie :mrgreen:

kwiatkowo piękne masz kicie na tymczasie :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto paź 18, 2011 15:22 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Amika jest w Lublinie, rozmawiałam z nią.
Jest w Chełmie hotel - 15 zł za dobe, ale kot musi byc szczepiony na wścieklizne odrobaczony i odpchlony. Więc jak sądzę dupa.
Szkoda, ze Malina zniknęła, mogłaby pomóc .
Ja zadzwonię do tego faceta dzisiaj, ale później po dopeiro wróciłąm z pogrzebu i musze chwilę posiedziec .
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto paź 18, 2011 17:33 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Jak już się dowiesz co i jak u źródła - daj znać.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto paź 18, 2011 18:55 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Abonent jest nieosiagalny :|
To pewnie dlatego, ze nie lubię dzwonic do obcych ludzi.

Anda

Post » Wto paź 18, 2011 20:58 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Duża kotka ma ataki kaszlu... z opisu podobne do Bazylowych :? (chociaż nie często, na szczęście)
No nie chcę być pesymistką, oby nam się powód wywalenia nie objawił... :(

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Śro paź 19, 2011 7:50 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

ale może to tylko zarobaczenie, albo kłaczki.
trzymam za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 20, 2011 9:43 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

próbuję złapac kontakt z kims z chełmskiego inspektoratu LSOZ, bo według mnie najlepiej byłoby gdyby tym kotem opiekował sie ktos na miejscu. jak cos będe wiedziała dam znac. Mozna mu kupic karmę wtedy.

Anda

Post » Czw paź 20, 2011 9:49 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

:ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw paź 20, 2011 10:18 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Osz kurna.
Sytuacja jest ciężka
W końcu pan odebrał i pogadaliśmy sobie.
Pan nie ma jeszcze ubezpieczenia załatwionego i na razie musi to załatwić, bo do szpitala nie może pójść a jest chory :(
Kot Albin jest bardzo nieufny, do obcego nie podejdzie, no i co najważniejsze wymaga leczenia - ma kandydozę. Pan mówił, ze kiedys tam jakieś leki miał, ale podac mu za bardzo tego nie może. Skądinąd wiem, ze chodzi do jakiejś beznadziejnej przychodni.
Najlepiej byłoby mu załatwić leczenie np w Animalsie, ale nie wiem czy kota z kandydozą wezmą i nie wiem, czy to ma sens, bo pan mówił, ze on nie wyzdrowieje w klatce ( lekarz mu powiedział, ze taki stres może tylko spowodowac atak choroby w większym stopniu) Z drugiej strony coś wspominał o leczeniu w Lublinie w szpitalu.

Nie wiem właściwie dlaczego Amika mówiła, ze on chciałby tego kota oddać do DT, bo z tej rozmowy wynikało, ze on chce tylko, żeby ktos przyszedł raz dziennie lub na dwa dni i dał kotu jeść i pić. I broń boże nie wypuścił z domu, bo wtedy kot już nie przyjdzie aż do powrotu właściciela.
Mama07 dowiedziała się, ze ktoś z lsoz mógłby tam chodzić i karmić, ale nie wiemy na razie kiedy by to miało być.

Pan ma się do mnie odezwac, jak załatwi ubezpieczenie.
Myślę, ze nic więcej na razie nie mogę zrobić. Moge tylko zapytać E. Tarasińskiej czy takiego kota wzięliby na leczenie do Animalsa, ale śmiem wątpić, żeby brali zagrzybionego kota do szpitala gdzie sa chore, słabe koty i kociaki.:(

Anda

Post » Czw paź 20, 2011 10:34 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Anda pisze:(...)

Nie wiem właściwie dlaczego Amika mówiła, ze on chciałby tego kota oddać do DT, bo z tej rozmowy wynikało, ze on chce tylko, żeby ktos przyszedł raz dziennie lub na dwa dni i dał kotu jeść i pić. I broń boże nie wypuścił z domu, bo wtedy kot już nie przyjdzie aż do powrotu właściciela.(...)

No to może kupić taki dozownik i zapas karmy?
Jak ktoś będzie mógł tam zajrzeć częściej to OK ajka tylko raz czy dwa razy to też może byłoby to jakieś rozwiązanie?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw paź 20, 2011 10:40 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Myslałam o tym, ale na razie najlepiej będzie poczekac aż ten człowiek załatwi ubezpeiczenie, bo z tego co Amika i mama007 mówią, trwa to już od dawna.
No chyba, zeby tak czy siak karmę mu dostarczyć jakoś.

W zasadzie to myslę, ze on sam potrzebuje pomocy socjalnej i rzeczowej (np załatwienia tego KRUSU) Facet mówi: i ja jestem bardzo chory i kot.. Może on tez ma tę kandyzozę.
:(

Amika nie odpowiada na smsy. Ktos wie co u niej. Martwię się.

Anda

Post » Pt paź 21, 2011 0:10 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

sytuacja mało ciekawa :(

tymczasem szukamy domki dla lubelskich Kociów!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt paź 21, 2011 0:12 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

Czy moze mi ktos podpowiedziec jak mozna usunac swoj napisany post? bardzo proszę.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt paź 21, 2011 0:56 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

jeśli to ostatni post, masz krzyżyk w dolnej jego części.
jeśli nie jest ostatni, pozostaje Ci jego edycja, ale ślad po nim zostanie zawsze.

Tatarczaki:
Obrazek Obrazek Obrazek
kiepska jakość, bo złapałam ich w przelocie. napisałam już do Kasi D.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt paź 21, 2011 0:59 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

pinokio_

z prawej strony swojego postu masz dwie ikony - wykrzyknika i krzyżyka - kliknij w X - pojawi sie zapytanie, czy na pewno chcesz skasować swoj post, jeśli tak - kliknij ok.

i już :)

vincent_vader

Od: Śro lis 25, 2009 21:36

[poprzednia][następna]