Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:WIELKI APEL DO DYŻURUJĄCYCH W KOCIARNI!!!!
Jeżeli któreś z Was nie jest w stanie podać danemu kotu leku czy zakroplić oczu, proszę dzwonić do Roberta! Podjedzie i poda.
Żeby znowu nie skończyło się jak z Mamertem. Sam wpis w kartę o treści „nie dałam rady podać” nie wystarczy, nikt nie jest jasnowidzem i nie wie, czy podano lek czy nie, a Robert nie bywa w kociarni codziennie, dzwońcie, plisss
Ten sam apel dotyczy zauważonych objawów chorobowych u danego kota - nie wystarczy sam wpis w kartę, trzeba aktywnie działać.
Tym razem chodzi o Łatę, która ma zapalenie oskrzeli i ma dostawać antybiotyk. Ponoć w karcie od dwóch dni jest wpis, że kaszle.....
Niteczka 1 pisze:Witajcie,
Czy możecie mi podpowiedzieć kto mieszka lub bywa w miarę często w Wieliczce na ul. Sienkiewicza? (Tam jest chyba lecznica). Zgłosił nam się domek dla naszej pingwini Roxi i nie bardzo wiem kogo mogłabym poprosić o przeprowadzenie wizyty
Tweety pisze:miszelina pisze:WIELKI APEL DO DYŻURUJĄCYCH W KOCIARNI!!!!
Jeżeli któreś z Was nie jest w stanie podać danemu kotu leku czy zakroplić oczu, proszę dzwonić do Roberta! Podjedzie i poda.
Żeby znowu nie skończyło się jak z Mamertem. Sam wpis w kartę o treści „nie dałam rady podać” nie wystarczy, nikt nie jest jasnowidzem i nie wie, czy podano lek czy nie, a Robert nie bywa w kociarni codziennie, dzwońcie, plisss
Ten sam apel dotyczy zauważonych objawów chorobowych u danego kota - nie wystarczy sam wpis w kartę, trzeba aktywnie działać.
Tym razem chodzi o Łatę, która ma zapalenie oskrzeli i ma dostawać antybiotyk. Ponoć w karcie od dwóch dni jest wpis, że kaszle.....
bardzo ważne, jeżeli komuś nie uda się podać tabletki to dzwoni, że nie daje rady.
Przypominam, żeby dzwonić też jak się kończy karma i żwirek, Robert prawie codziennie jest na kociarni, czasem nawet ze 2 razy, ale tylko porywa coś albo przywozi coś i leci dalej. Czasem jest telefon, że ktoś zmianę wcześniej czegoś nie zrobił ale o tym, że karma się kończy to już "donosu" nie ma![]()
Proszę o pilne zabieranie budek, jeżeli ktoś ma problem z transportem - umawiać się z Robertem na dowóz. I czy ktoś jest w stanie zrobić do niedzieli 5 budek z materiałów tam znajdujących się? Mają w niedziele jechać do Warszawy a są w fazie komponentów
Tweety pisze:Proszę o pilne zabieranie budek, jeżeli ktoś ma problem z transportem - umawiać się z Robertem na dowóz. I czy ktoś jest w stanie zrobić do niedzieli 5 budek z materiałów tam znajdujących się? Mają w niedziele jechać do Warszawy a są w fazie komponentów
bardzo proszę o pomoc w tym temacie. Jak na złość pochorowały mi się obydwie dziewczyny w pracy i wychodzę stąd w środku nocy a to jedyny możliwy transport w najbliższym czasie dla takiej ilości budek.
Ze względu na to, że Arbuz znowu chory i Wasyl też dołączył z wściekłą biegunką i obydwaj są w Hyraxie musieliśmy zrobić drobne przeszeregowanie i w przyszłym szpitaliku wylądował już Józio od Anny09 a jutro dotrą tam dwa malce, którym zabiło kilka dni temu matkę, jednego brata rozszarpał dzisiaj pies i jest ogólny dramat ale przynajmniej z zapleczem finansowym.
No więc potrzebne są już dyżury na Drukarskiej, na razie na kilka dni ale jednak
Tweety pisze:Tweety pisze:Proszę o pilne zabieranie budek, jeżeli ktoś ma problem z transportem - umawiać się z Robertem na dowóz. I czy ktoś jest w stanie zrobić do niedzieli 5 budek z materiałów tam znajdujących się? Mają w niedziele jechać do Warszawy a są w fazie komponentów
bardzo proszę o pomoc w tym temacie. Jak na złość pochorowały mi się obydwie dziewczyny w pracy i wychodzę stąd w środku nocy a to jedyny możliwy transport w najbliższym czasie dla takiej ilości budek.
Ze względu na to, że Arbuz znowu chory i Wasyl też dołączył z wściekłą biegunką i obydwaj są w Hyraxie musieliśmy zrobić drobne przeszeregowanie i w przyszłym szpitaliku wylądował już Józio od Anny09 a jutro dotrą tam dwa malce, którym zabiło kilka dni temu matkę, jednego brata rozszarpał dzisiaj pies i jest ogólny dramat ale przynajmniej z zapleczem finansowym.
No więc potrzebne są już dyżury na Drukarskiej, na razie na kilka dni ale jednak
Hello, Ziemia do Ruczaju!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 118 gości