Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
biamila pisze:Ja też ale alarm!!!!!!! bo przegrywacie!
maria_kania pisze:moja długoletnia koleżnaka szuka domu kotki uniwesalnej,
cytuje:
"Dwa miesiące temu uratowałam z ulicy małą zabiedzoną koteczkę, chorowała wyleczyłam, odrobaczyłam. Dziś kotka jest pro ludzka do przesady, pro psia i pro kocia przeokropnie. Uwielbia zabawy z innymi moimi kotami i psami. Jest kotką niewybredną jeśli chodzi o jedzenie. Również gatunek żwiru jest jej obojętny w kuwecie. Nie ucieka przed odkurzaczem, mopem -jest raczej zainteresowana. Uwielbia być głaskana i brana na ręce ,nawet przez obcych -nie ucieka i nie chowa się ale łasi się i barankuje domagając się pieszczot. Nie jest też zbytnią gadułą ,gada tylko wtedy jak jej się coś nie podoba albo czegoś naprawdę chce. Lubi spać przytulona do psa .To po prostu jest koci ideał. Kotka jest doskonała dla kogoś kto chciałby się dokocić ale i do bycia jedynym kotem. Można ją" pomiędlić " i nie traci cierpliwości a także przychodzi na zawołanie. Ogólnie jest kotką bardzo prostą w "obsłudze" i po prostu nie da się jej nie kochać. Jest koteczką o wielkich uszach, ogromnych zielonych oczach i dłuuuuugim ogonie. Kota jest już gotowa do adopcji, do nowego domku pójdzie wysterylizowana.
Jakby ktos cos gdzies słyszał o domku prosze o info,
tel 502 284 351
pisze tutaj bo kota jest faktycznie uniwesalna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 39 gości