Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Na naszym koncie na kociaki schroniskowe i ślepaczki stan kwotę 242,34zł
Dziś kupiłam w Rossmanie
czyli 242,34zł minus 93,89zł=148,45zł (179 tacek)
felinae pisze:Rudas ma być dzis zabrany na 100% chyba że Pani gumę po drodze złapie.
Marta do ciebie prożba o książeczki dla dwójki Rudy chyba ma ze zdjeciem więc może dostaną, ale buraski nie zanalazłam więc postaraj sie jutro ja zidentyfikować![]()
A teraz wszyscy trzymaja kciuki żeby Ruda była grzeczna
felinae pisze:RUDA wczoraj dotarła do DS nawet sie zaprzyjaźniła z mała zabrana w niedziele, wczoraj już razem spały. Ruda ugryzła Pana, ale Państwo mieli 17 lat kota i nie pierwszyzna to dla nich. Myśle, że wszystko będzie OK![]()
Jest duża szansa, że jesze jeden kot w sobote zostanie zaadoptowany.
mar_tika pisze:Ostatnie dwa maluchy(klata 10) z ul.Wrzosowej pojechały do adopcji.czyli od piątku w sumie pojechało 5 kotów.
No i 5 doszłoDwa maluchy ok 8 tyg,ok 8 mies kocurek,kotka dorosła i maleństwo ze szpitalika ok 5 tyg.
Pani która sprząta ma mu zakropić oczka pokazałam jej jak.Piotrek zwróć uwage czy ten maluch je!!
Jutro na 99% pójdzie do adopcji Ruda.Zobaczymy jak będzie się czuła z drugim małym kotem w nowym domy.Oby jej sie udało widać że brakujej jej domowych warunków.
Jutro lub w czwartek dojedzie 30 puszek juniorków.Darowizna od pani która zadzwoniła ze str schroniskowej.
Ze str schroniska zadzwoniła też pani ucząca w przedszkolu chce zorganizować zbiórkę rzeczową .Prosiła o plakat.
Piotrek kołdra elektryczna która podarowała moja mama działa.W czwartek ją przywiozę i zainstalujemy kociakom:)
felinae pisze:RUDA wczoraj dotarła do DS nawet sie zaprzyjaźniła z mała zabrana w niedziele, wczoraj już razem spały. Ruda ugryzła Pana, ale Państwo mieli 17 lat kota i nie pierwszyzna to dla nich. Myśle, że wszystko będzie OK![]()
Jest duża szansa, że jesze jeden kot w sobote zostanie zaadoptowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, puszatek i 101 gości