Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
penelope20 pisze:No i ja też błagam!!! Riko został na kroplówce. Test na pp wyszedł pozytywny i to bardzo nie zostawiając wątpliwości. Dawka leku dla niego kosztuje 300zł, surowicy tez nie mam co ja mam robić??????????????????????
horacy 7 pisze:penelope20 pisze:No i ja też błagam!!! Riko został na kroplówce. Test na pp wyszedł pozytywny i to bardzo nie zostawiając wątpliwości. Dawka leku dla niego kosztuje 300zł, surowicy tez nie mam co ja mam robić??????????????????????
Wprost nie mogę uwierzyć to straszne.Pilne kto może nam odstąpić chociaż z 2ml caniserinu,kto ma ozdrowieńca po pp lub szczepione koty.POMOC PILNIE POTRZEBNA!!!
penelope20 pisze:No i ja też błagam!!! Riko został na kroplówce. Test na pp wyszedł pozytywny i to bardzo nie zostawiając wątpliwości. Dawka leku dla niego kosztuje 300zł, surowicy tez nie mam co ja mam robić??????????????????????
CatAngel pisze:penelope20 pisze:No i ja też błagam!!! Riko został na kroplówce. Test na pp wyszedł pozytywny i to bardzo nie zostawiając wątpliwości. Dawka leku dla niego kosztuje 300zł, surowicy tez nie mam co ja mam robić??????????????????????
Dam Twój post do siebie na tablice FB
Dziewczyny co dokładnie napisać ?
Marzenia11 pisze:A jak jest z innymi doroslymi kotami w schronisku? choruja? bo chyba trzeba je traktowac jako nosicieli pp,tak? Basiu wiesz cos?
Marzenia11 pisze:Basiu prosze Cie bardzo-zwroc uwage na PRzylepe,dobrze? daj mi znac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 720 gości