PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 17:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

To jest przecież cytat.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto paź 18, 2011 17:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

babajaga pisze:To jest przecież cytat.

Babajago przecież wiem... :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto paź 18, 2011 17:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

A ja wam powiem, że i babajaga i pomponmama są moimi fankami :1luvu:
Asia_Siunia zresztą też - a co! :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 18, 2011 17:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

pomponmama pisze:
babajaga pisze:To jest przecież cytat.

Babajago przecież wiem... :lol:

Kochana, ja wiem, ze ty wiesz i dlatego sobie używam :1luvu:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Wto paź 18, 2011 17:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Oj.... chyba się lekko nabzdryngoliłam... :oops: jednym piwem :roll: kurde - jaka ja jestem ekonomiczna :roll:

Ja też cię koffam Vill! :1luvu:

Babajago - w przyszłym tygodniu mam pomiar kuchni, jeszcze nie wiem, kiedy realizacja, ale jak już będę miała tą kuchnię, to musowo z mamają przyjedziecie sponiewierać się w moim towarzystwie w intencji mebli, bo jak nie, to mi się rozeschnie musowo! :twisted: Sola co zrobimy z kuchenką?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto paź 18, 2011 18:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Nie pozwolę się rozeschnąć twojej nowej kuchni. W życiu! Podlejemy ją obficie to ci długo posłuży :piwa:

Znacie jakiś sposób na poprawę motywacji? :oops:
Obrazek

babajaga

Post » Wto paź 18, 2011 18:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Motywacji do czego?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto paź 18, 2011 18:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Do pracy umysłowej. Normalnie jestem rozkojarzona jak kura, nie mogę się skupić, myśli mi uciekają a czas leci.
Obrazek

babajaga

Post » Wto paź 18, 2011 18:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

No nie wiem - na mnie działa rywalizacja. Lubię być najlepsza :mrgreen: A jeśli chodzi o czas pracy, to już tak mam po prostu, że jak mam coś do zrobienia, to chcę to zrobić jak najszybciej i mieć z głowy :roll: Zgodnie z zasadą, "co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj, będziesz mieć 2 dni wolnego". Sama świadomość, że coś jeszcze nie jest zrobione spędza mi sen z powiek. :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto paź 18, 2011 18:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Ja nie mam w sobie takiego sportowego ducha jak ty. Za grosz. No nic. Jakoś może w końcu się przemogę :(
Obrazek

babajaga

Post » Wto paź 18, 2011 18:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Babajago - postaw sobie cel, zaplanuj małe kroczki do jego osiągnięcia - dzień po dniu i bądź konsekwentna w realizacji planu - to działa. :ok: Ja sobie robie plan na piśmie, w kalendarzu i wykreślam, co zrealizowałam :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto paź 18, 2011 18:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

A widzisz. Na pomysł pisania planów wpadłam już kiedyś. Tyko skończyło się to tym, że pisałam i zapominałam gdzie zapisałam. Mam notatki na setkach luźnych kartek podczas gdy kalendarz nietknięty niczym dziewica. Myślę, że jestem jakaś nieteges.

TŻ nalał mi kufel piwa miodowego Honey Dew. Dziwne ale smaczne. Może mi się myśli rozjaśnią nieco :piwa:

I jeszcze w kwestii formalnej, bo zostały dwa dni na zgłaszanie kandydatur a mamy tylko dwa zgłoszenia jak dotąd.
Obrazek

babajaga

Post » Wto paź 18, 2011 18:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

villemo5 pisze:A ja wam powiem, że i babajaga i pomponmama są moimi fankami :1luvu:
Asia_Siunia zresztą też - a co! :mrgreen:

:piwa:

pomponmama pisze:No nie wiem - na mnie działa rywalizacja. Lubię być najlepsza :mrgreen: A jeśli chodzi o czas pracy, to już tak mam po prostu, że jak mam coś do zrobienia, to chcę to zrobić jak najszybciej i mieć z głowy :roll: Zgodnie z zasadą, "co masz zrobić jutro, zrób dzisiaj, będziesz mieć 2 dni wolnego". Sama świadomość, że coś jeszcze nie jest zrobione spędza mi sen z powiek. :?

Mój kolega często mawiał "Lepiej teraz-zaraz niż potem od razu" :ok:

Tak mnie rozochociłyście trunkami...no ja nie wiem, czy powinnam.... Ponoć baba pijana d...sprzedana".... :oops:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto paź 18, 2011 19:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Asia_Siunia pisze:Tak mnie rozochociłyście trunkami...no ja nie wiem, czy powinnam.... Ponoć baba pijana d...sprzedana".... :oops:

Daj spokój, przecież babie też się coś od życia należy :wink:
Obrazek

babajaga

Post » Wto paź 18, 2011 19:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

babajaga pisze:
Asia_Siunia pisze:Tak mnie rozochociłyście trunkami...no ja nie wiem, czy powinnam.... Ponoć baba pijana d...sprzedana".... :oops:

Daj spokój, przecież babie też się coś od życia należy :wink:

:twisted:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]