Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prakseda pisze:Marcelibu pisze:Od przyszłego poniedziałku mam (mieć) 2 tygodnie urlopu. Musze go wziąć, żeby formalnie spełnić w pracy warunki "kadrowe". Co prawda jednak tylko formalnie, bo co drugi dzień (nieformalnie) będę musiała do pracy przychodzić (chyba nikt nie umie robić mojej "działki") i potem te dni będę sobie odbierać. Będę w każdym razie dobrze "dostępna" (również w ciągu dnia).
Agnieszko, jeżeli już wiesz, jak mogłybyśmy się umówić - to poproszę o wskazówki.
Jesteś niezastąpiona czyli potrzebna, to dobrze.
A jak Mama?
Monia, umówimy się w przyszłym tygodniu. Njalepiej telefonicznie, zadzwonię.
Z pewnością będzie to po mojej pracy czyli po 16:00 - 16:30. Jeżeli możesz później, to poczekam. Miejsce znasz z niegdysiejszej łapanki, cmentarz na ul. Fosa ("randka" na cmentarzu), ew. pod lecznicą.
Pozdrawiam i dzięki za odzew.
Prakseda pisze:Prakseda pisze:Marcelibu pisze:Od przyszłego poniedziałku mam (mieć) 2 tygodnie urlopu. Musze go wziąć, żeby formalnie spełnić w pracy warunki "kadrowe". Co prawda jednak tylko formalnie, bo co drugi dzień (nieformalnie) będę musiała do pracy przychodzić (chyba nikt nie umie robić mojej "działki") i potem te dni będę sobie odbierać. Będę w każdym razie dobrze "dostępna" (również w ciągu dnia).
Agnieszko, jeżeli już wiesz, jak mogłybyśmy się umówić - to poproszę o wskazówki.
A jak Mama?
Z pewnością będzie to po mojej pracy czyli po 16:00 - 16:30. Jeżeli możesz później, to poczekam. Miejsce znasz z niegdysiejszej łapanki, cmentarz na ul. Fosa ("randka" na cmentarzu), ew. pod lecznicą.
Jesteśmy z Marcelibu po spotkaniu, grafik karmienia uzgodniony.
Moniko, dziękuję bardzo.
Jutro zostawię puszki w lecznicy, tak jak uzgodnione.
Pozdrawiam.
Marcelibu pisze:Prakseda pisze:Prakseda pisze:Marcelibu pisze:Od przyszłego poniedziałku mam (mieć) 2 tygodnie urlopu. Musze go wziąć, żeby formalnie spełnić w pracy warunki "kadrowe". Co prawda jednak tylko formalnie, bo co drugi dzień (nieformalnie) będę musiała do pracy przychodzić (chyba nikt nie umie robić mojej "działki") i potem te dni będę sobie odbierać. Będę w każdym razie dobrze "dostępna" (również w ciągu dnia).
A jak Mama?
Jesteśmy z Marcelibu po spotkaniu, grafik karmienia uzgodniony.
Moniko, dziękuję bardzo.
Jutro zostawię puszki w lecznicy, tak jak uzgodnione.
Pozdrawiam.
Biała z czarnym przybiega od razu, ale zwiewa przed bliższym kontaktem. Wczoraj popołudniu lało - pewnie suche rozmiękło (co ma również swoje dobre strony).
meggi 2 pisze:Podnosze, bo koty bezdomne dokarmiane przez Praksede
czekają na jedzonko, coraz zimniej się robi.
Potrzebują coś lepszego i więcej zjeść.
Bardzo prosimy o pomoc w zakupie jedzonka![]()
Agnieszko zgwałciłam kogoś z rodziny i wyżebrałam ciut
forsy na puszeczki, zamówiłam , żebyś odpoczęla od dzwigania.
Wiem, że po pracy nie wracasz szybko do domu, bo kocie obowiązki
to pomyslałam, że może kuriera skierować do pani Marty.
Jeżeli tak, to podaj jaki to numer domu, bo już zapomniałam.
Prakseda pisze:(...)mogłam złapać wczoraj tego kota z Bemowa, o którym rozmawiałyśmy. Udało się.
dorcia44 pisze:na terenie o którym wcześniej pisała Prakseda są maluchy ,dzis Iza złapała jednego ,nawet się nie bronił nie uciekał w tak kiepskim staniezawiozła go do lecznicy .Jest w inkubatorze.
Maluch ma około 2 m. jest ich tam więcej ,może ktoś mógł by wyłapać ,może ktoś inny dał by dt. ??
może ktoś jeszcze inny mógłby karmić te kociaki tam ,puki żyją..puki jest jeszcze szansa![]()
bardzo ,bardzo proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: AgaLidka, Google [Bot] i 196 gości