KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 18:35 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

No numer Ci Pani wycięła.... :evil: Okrusiu czas do domku,bo zimno... :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon paź 17, 2011 18:37 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

vip0 pisze:(...)
A ty tylko o jednym :ryk: .

To u mnie już choroba :lol:
najszczesliwsza

Post » Pon paź 17, 2011 18:39 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

kocurzyca41 pisze:No numer Ci Pani wycięła.... :evil: Okrusiu czas do domku,bo zimno... :ok:

Cześć Reniu :D !
No trochę wycięła...wiesz, ja potem pomyślałam, że jej był może transporter potrzebny...ale transporter Okrus dostał w posagu...to ja już nie wiem, co nią kierowało :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon paź 17, 2011 18:40 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

najszczesliwsza pisze:

Się trza leczyć :mrgreen: .
Na takie dolegliwości ponoć są różne specyfiki :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon paź 17, 2011 18:41 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:

Się trza leczyć :mrgreen: .
Na takie dolegliwości ponoć są różne specyfiki :ryk: .

Przyjmuję je regularnie :lol:
najszczesliwsza

Post » Pon paź 17, 2011 18:46 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Najwyraźniej nie pomagają :ryk: .
Dobra, ja sie żegnam, ale jakby co, to zaraz napiszę.
Kciuków dużo poproszę :ok: .

vip

Post » Pon paź 17, 2011 18:47 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

vip0 pisze:Najwyraźniej nie pomagają :ryk: .
Dobra, ja sie żegnam, ale jakby co, to zaraz napiszę.
Kciuków dużo poproszę :ok: .

:ok:

dużo to tyle?
Ostatnio edytowano Pon paź 17, 2011 18:49 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pon paź 17, 2011 18:48 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Akuratnie i w sam raz :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Pon paź 17, 2011 18:49 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:No numer Ci Pani wycięła.... :evil: Okrusiu czas do domku,bo zimno... :ok:

Cześć Reniu :D !
No trochę wycięła...wiesz, ja potem pomyślałam, że jej był może transporter potrzebny...ale transporter Okrus dostał w posagu...to ja już nie wiem, co nią kierowało :? .

No chyba durnowatość..Właśnie oglądałam prognozę pogody. Dziś w nocy na minusie,dobrze,że choć w tych deskach się schował. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon paź 17, 2011 18:51 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

No teraz to juz napewno musi być dobrze :ryk: .
Po tylu kciukach nie ma innej opcji :D .

vip

Post » Pon paź 17, 2011 19:21 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Małgosiu, jesteś niemożliwa! Wszyscy obgryzaja pazury za Okruszka, a Ty nawet w takiej sytacji opanowana i nastawiona optymistycznie i pozytywnie :1luvu: :1luvu:
Okruszku chodz do domku :ok: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon paź 17, 2011 19:23 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

justyna p pisze:Małgosiu, jesteś niemożliwa! Wszyscy obgryzaja pazury za Okruszka, a Ty nawet w takiej sytacji opanowana i nastawiona optymistycznie i pozytywnie :1luvu: :1luvu:
Okruszku chodz do domku :ok: :ok: :ok:

ja u nóg juz :oops: :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon paź 17, 2011 19:25 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Dżizas, niech on już się znajdzie w domu...!
Joluka, co napisałaś? Też bym sobie chętnie ulżyła.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon paź 17, 2011 20:17 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

No co za babyl. To trzeba chyba nie pokolei mieć, żeby kota w nowym domu wypuścić przed domem. Może ona się bała, że Małgosia się rozmyśli?A przywitała się chociaż, czy od razu zwiała? Jejku niech ten Okruszek wejdzie do tej klatki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon paź 17, 2011 21:28 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI...jest Okruszek...prawie...

Oj no i jak 8O
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]