KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 11:57 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

O matttko! Dopiero doczytałam.. No jeśli ta pani :roll: ma takie wyczucie w stosunku do kotów, to nic dziwnego że Okruszek jej przeszkadzał..
Trzymam kciuki za Was wszystkich :ok: :ok: :ok:
Ach.. łapy mi opadły..
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon paź 17, 2011 17:08 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

Jestem już :D !
No cóż, obserwujemy się...
Ciekawski Punio zapędził się za daleko i dostał od kolegi po nosie...i siedział tak zdziwiony na maksa, za co go zbili, takie 7 kg nieszczęścia :ryk: .
Nie ma co czekać, przed chwilą była nieoceniona Agata ( :1luvu: ) z klatką łapką...ustawiłyśmy i zanoszę modlitwy do wszystkich...
Jak dziuniek się złapie, to ja juz dalej zrobię tak, jak sobie wymyśliłam :D .
I będzie dobrze.
A to jest dziura, gdzie Okruś sobie póki co rezyduje :mrgreen: .

Obrazek Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon paź 17, 2011 17:16 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

Nadal kciukamy za sukces.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon paź 17, 2011 17:22 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

rany, chciałabym przed pójściem spac przeczytać pozytywy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Joluka, chyba za mało napisałaś,ja pewno dałabym więcej, potrafię być BARDZO NIEKULTURALNA.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon paź 17, 2011 17:23 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

o rany :( trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon paź 17, 2011 17:26 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

vip0 pisze:Obrazek

Po takiej wyżerce to ja nie wiem, czy on się da zwabić do klatki-łapki :?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon paź 17, 2011 17:52 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

Bazyliszkowa pisze:
vip0 pisze:Obrazek

Po takiej wyżerce to ja nie wiem, czy on się da zwabić do klatki-łapki :?

Dorotka, na szczęście wystawiłam wyżerkę tuz przed przyjściem Agaty, więc wyżer wylądował w łapce :ok: .
A, że Okruś jeść lubi, to może się skusi w miarę szybko :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon paź 17, 2011 17:57 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

Małgosiu przepraszam, że nie mogłam zostać i pomóc bardziej, ale moja smycz krótka heh, kciuki trzymamy całą rodziną by szybko się złapał uciekinier. Klatki nie muszę oddawać do fundacji na cito, ale bym chciała już jutro, bo to by oznaczało, że kot w domu już.
Ale spokorniałam, sama jestem zaszokowana..
najszczesliwsza

Post » Pon paź 17, 2011 17:57 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

Żeby się udało :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pon paź 17, 2011 18:07 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

najszczesliwsza pisze:Małgosiu przepraszam, że nie mogłam zostać i pomóc bardziej, ale moja smycz krótka heh, kciuki trzymamy całą rodziną by szybko się złapał uciekinier. Klatki nie muszę oddawać do fundacji na cito, ale bym chciała już jutro, bo to by oznaczało, że kot w domu już.
Ale spokorniałam, sama jestem zaszokowana..

E tam, Aga, daj spokój, i tak nic nie zrobimy, póki mężczyzna do klatki nie wlizie :mrgreen: .
Ale naprawdę bardzo ci dziękuję :1luvu: .

vip

Post » Pon paź 17, 2011 18:08 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

Bazyliszkowa pisze:Żeby się udało :ok: :ok: :ok:

Ja wogóle innej opcji pod uwagę nie biorę :D .
No przecie się udać musi :ok:

vip

Post » Pon paź 17, 2011 18:11 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

vip0 pisze:
Bazyliszkowa pisze:Żeby się udało :ok: :ok: :ok:

Ja wogóle innej opcji pod uwagę nie biorę :D .
No przecie się udać musi :ok:

No ale żeby się szybko udało :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pon paź 17, 2011 18:13 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

Śmiać mi sie chce, bo Zosieńka tam koczowała parę godzin...zakochana bestyjka :ryk: .
Punio stwierdził, że na wszelki wypadek trochę się poobraża, i poszedł spać :mrgreen: .

vip

Post » Pon paź 17, 2011 18:31 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

I jak?

A ten fotel fajny... miejscówka w sam raz na... :ryk: :ryk: :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pon paź 17, 2011 18:33 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....czekamy na czwartego !!!

najszczesliwsza pisze:I jak?

A ten fotel fajny... miejscówka w sam raz na... :ryk: :ryk: :ryk:

Na razie siedzi...klatka pusta...no nie od razu, bo by mi było za dobrze :? .
A ty tylko o jednym :ryk: .

vip

[poprzednia][następna]