Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:Przypomnę niewidoma Pimpusię która nadal jest bez domku i koczuje na dworze.viewtopic.php?f=1&t=132675
Anna61 pisze:Afryka pisze:Mama kociaków ma szanse na odzyskanie wzroku, jeśli się zrobi operację?
Nie, może aczkolwiek nie musi, widzieć tak jakby przez mleko, jak to lekarz mi wytłumaczył.
To badanie kliniczne przed operacą,-Zrośniecie powiek z gałka oczną, w lewym oku zrost powiek po przebytym kocim katarze.
ZaleceniaZe wzglegu na utrzymanie kota (kot wolno żyjący) wskazana plastyka powiek i spojówek.
Przeniosłam ze wspólnego wątku
Koteczka już raz zaginęła i jej tydzień nie było, ale przez pocztę pantoflową ją zlokalizowano, a co jak by ją auto zabiło gdy przechodziła ruchliwą ulicę?
anita5 pisze:To niemożliwe, że Pimpusi nikt nie chce...Jak ona przetrwa zimę?
joanna521 pisze:Kciuki za domek dla Pimpusi, chociaż tymczasowy, po zabiegu
Anna61 pisze:joanna521 pisze:Kciuki za domek dla Pimpusi, chociaż tymczasowy, po zabiegu
A pozostało do zabiegu kilka dni.
Salah Ad-Din pisze:Coś brzydkiego wyrosło mu na oczku :/
Mam coraz większe obawy co do tego okulisty![]()
W niedziele znowu jedziemy za Kazarem do niego
alessandra pisze:zapraszamy serdecznie na bazarki dla ślepaczków, to niektóre cudeńka- dla zachęty:
b]1[/b]. Kocia miarka - IAMS. Mam dwie takie miarki, są nowe, ale bez opakowań, były dołączone do karmy.
Kup teraz - 1,50 zł PRZECENA - 1zł
2. Lawendowy olejek do skórek i paznokci, Avon. Data ważności do sierpnia 2011, a więc teoretycznie przeterminowany, w praktyce podobno takie produkty się nie psują zbyt szybkoJest nowy i nieużywany, ale opakowanie jest trochę podniszczone. Nie chcę go sprzedawać, jeśli ktoś będzie chciał, żeby go gratis do zakupu to zapakuję, ewentualnie można wpłacić "co łaska" na koteczki
![]()
9.Kolczyki nienowe, ale nieużywane ani razu:![]()
Kup teraz - 5 zł PRZECENA - 2 zł
10. Kolczyki czarne, używane:![]()
Kup teraz - 4 zł PRZECENA - 2 zł
11. Kolczyki nowe:
Kup teraz - 4 zł PRZECENA - 2 zł
12. Kolczyki pozłacane z zielonymi kamieniami:![]()
![]()
Kup teraz - 5 zł
13. Naszyjnik:![]()
Kup teraz - 15 zł
15. Plecak Royal Canin, nowy, bardzo praktyczny:![]()
Kup teraz - 30 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 136 gości