Mój najsłodszy najśliczniejszy puchaty ciężarek zawsze wybierze najgorszy moment na akcje „przytul mnie, głaszcz, teraz już natychmiast a ja Cię poudeptuję i prześpię się na Twoich kolanach.... zawsze wybierze moment gdy ja już wstaję nawet jeśli wcześniej usiadłam na minutę żeby wypić herbatę – przychodzi, barankuje i kładzie się gdy ja już wstaję... Mnie barankuje delikatnie a TZ prawie wybija zęby.
Dziś bardzo się pokłóciliśmy – odgrzewałam sobie obiad i cały czas było jakieś bardzo głośne „miau” i „mrau” – może to znaczyło „
nakarm najpierw mnie, jestem głoooodny!”
W tej chwili ktoś dba , żeby mi nie zmarzły kolana....
Moje obydwa zwierzaki zachowują się zupełnie inaczej w stosunku do mnie niż do TZ zależy na co im pozwalamy i kto czym się zajmuje. Tak samo jak bezsprzecznie „Przewodnikiem stada’ od zawsze jest Krzyś – najwyższy ale nie zajmuje się przyziemnymi sprawami typu karmienie, pielęgnacja, czasem gdy przyjeżdża spacer i zabawa ale najbardziej żywiołowa...
Z kolei kogo suka wita najpiękniejszym powitalnym tańcem gdy do domu wchodzimy wszyscy razem – mnie...
Z kim suka się wita gdy wraca ze mną ze spaceru ? – ze mną” moje najśliczniejsze głupiątko – tłumaczymy to sobie tym, że ona wie kiedy zostanę z nią w domu, rozbiorę się a nie wyjdę zaraz do pracy. Ona dobrze wie i poznaje w jaki dzień to będzie – wszystko czuje i obserwuje kolejność moich czynności w dzień powszedni i niezawodnie rozpoznaje weeckendy
Jeden jedyny raz leżałam chora z gorączką i Mikuś odważył się przyjść do mnie do łóżka a suka wybrała TZ:

Żaliłam się kiedyś na właśnie takie żółte oczy na zdjęciu:

Dziewczyny – jeżeli proszę o duże zdjęcia albo inne dodatkowe informacje do wydarzenia to znaczy, że je potrzebuję natychmiast.... potem muszę udawać, że nie widzę prośby o wklejenie zdjęć... a koleżanki widzą mnie na czacie czy jestem na FB... – jestem w głupiej sytuacji...
Nie ma już naszej grupy, FB się zmieniło, dużo rzeczy działa całkiem inaczej...
Edytuję posta - wszystko znika Coś dziwnego – dostałam zawiadomienie, że zostałam administratorem w jednym z wydarzeń a od strony wydarzenia tego nie widzę. A właśnie – wczoraj w nocy rozsyłałam wydarzenie kieleckich kotków
http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... vent_admin i jeszcze prawie nikt z Was nie dołączył – może jutro tam zauważę co z tym moim administrowaniem...
Dziś tworzyłam wydarzenie Basieńki z Łodzi:
http://www.facebook.com/messages/?actio ... event_wallNajgorzej gdy nie widać powiadomień o PW i wiszą nieodebrane a czasem chodzi o bardzo pilną sprawę
Martyna bardzo dziękuję, że odezwałaś się w moim imieniu – ja dalej „udaję” że mnie nie ma i nie wiem o pytaniu – to widać, że nie mam zdjęcia ale mija kolejny dzień, Dalej czekam na odpowiedź na PW albo na wątkach albo widzę, że wiszą nieodebrane PW mimo, że ktoś jest aktywny na forum – może po prostu ma zapchaną skrzynkę i wcale nie wie, że cokolwiek dostanie.....
Tutaj na forum jest dobrze bo natychmiast widać, że jakieś PW czeka na odebranie!
Nawet jeśli mam przepełnione PW widze natychmiast taki komunikat Wyloguj [ kussad ] nowych wiadomości: 1 a Wy a może macie coś zablokowane i to Wam działa inaczej.
Życzę zdrowych i spokojnych snów a za kilka godzin miłego dnia!