Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Zapraszam na nowy wierszyk
Inka
Alyaa pisze:W domu wariatów nadal... wariactwo... a mnie się nic nie chce... wciągnęło mnie jakieś bagno...
Presto gania się z Pigo, obu (a właściwie całą czwórkę) gania Mała PsotkaAż się sąsiadka z dołu skarżyła, że spać się nie da
I z tego powodu niestety Presto ląduje na noc w klatce, a Mała z Pestką w łazience. Pozostawienie tego burego postrzeleńca skutkuje jeszcze gorszym hałasem, bo diablica prowokuje Presto
Psociszcze w pełni zasłużyło na imię (chociaż odpowiedniejsze byłoby chyba 'demon w kociej skórze').
Mała została dzisiaj zaszczepiona. Podróż do gabinetu to oczywiście koncert na dwa głosy z Pestką, pod koniec już i Ogryzek się dołączył do kompletu... Dobrze, że brat zgadza się nas wozić![]()
![]()
Rany, jaki wstyd mi przyniosły w gabinecieKażde rozlazło się w inną stronę, nie dało rady utrzymać żadnego na stole, Pestka uciekała mnie i TŻ na ramion
Obciach na całego
A i tak najbardziej podrapała mnie ta najmłodsza diablica, gdy wetka próbowała zajrzeć Jej do uszu i zakropić
Ciekawe, co Psotka wymyśli za miesiąc, na powtórce szczepienia
No już się nie mogę doczekać
Alyaa pisze:Rozrabiają na maksa i próbują Dużą doprowadzić do szaleństwa/morderstwa/samobójstwa![]()
Psotka uczy się od reszty towarzystwa tego co najgorsze
Alyaa pisze:Mam problem...
Problem zajmuje mi łazienkę, ma na (moje) oko 3,5 - 4 miesiące, jest buro-biały i (chyba) płci żeńskiej...
Zastrzelę się...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel i 56 gości