!!DT !!Trzy małe kotki mieszkające pod samochodami!Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 6:42 Re: !!DT !!Trzy małe kotki mieszkające pod samochodami!Wrocław!

:ok: :ok: :ok: no to mocne kciuki
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Sob paź 15, 2011 22:32 Re: !!DT !!Trzy małe kotki mieszkające pod samochodami!Wrocław!

Podjęłam decyzję o zostawieniu kociaków tam gdzie są, moją decyzję poparła osoba która robiła plakaty i pomaga innym kotom na codzień. Kotki mają z 7 miesięcy a nie jak oceniłam 5, trudno byłoby je wyadoptować. Chodzą na drugą strone ulicy bo tam dwa bloki mają stale otwarte piwnice (sprawdzam to codziennie). Dostają stale jedzenie ode mnie i jeszcze od jednej osoby, karmicielki którą poznałam tego lata. Pomogła mi w podjęciu decyzji gdy znalazł się dom tymczasowy tylko dla jednego z nich, a że te trzy kociaki trzmają się razem to byłoby nie zbyt dobrze rodzielać je... ( dziś widziałam jak razem wygrzewają się w jesiennych promieniach słońca przytulone do siebie) Kotki nie są chore, zewnętrznie nie widać żadnych oznak, sa żywotne i ładnie się bawią mimo niższej temperatury. Nie szukają za wszelką cenę kontaktu z ludźmi, więc w tej sytuacji twierdzę, że dadzą sobie radę. Wkrótce mam zamiar je odrobaczyć i dalej karmić codziennie. Dziękuję wszystkim którzy zainteresowali się ich losem i próbowali pomóc. Mam nadzieję że każdy zrozumie moją decyzję która była dokładnie przemyślana ze wszystkimi za i przeciw..a jestem przeciwko rodzielaniu rodzeństwa i narażaniu go na niepotrzebny stres. Pozdrawiam wszystkich kociarzy serdecznie :) :piwa: :kotek: :1luvu: :ok:
Obrazek Obrazek. Obrazek Obrazek
Jeśli chcesz pomóc kotom wolno żyjącym we Wrocławiu, przekaż 1 %
KRS: 0000135274 dopisek ważny ! CEL: KOTY MIEJSKIE

Hanabi

Od: Czw wrz 22, 2011 20:56

Post » Nie paź 16, 2011 13:47 Re: !!DT !!Trzy małe kotki mieszkające pod samochodami!Wrocław!

rozumiem Twoją decyzję.
Tylko wysterylizuj koteczki jeśli są wśród kociaków i to najlepiej już teraz skoro mają z 7 miesięcy bo zaraz będą maluchy.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt paź 21, 2011 14:10 Re: !!DT !!Trzy małe kotki mieszkające pod samochodami!Wrocław!

Co u kociakow?
Szkoda ze zasila konto bezdomniakow, ale rozumiem, ze sa koty w wiekszej potrzebie..
Obrazek
Tanie ogłoszenia na bdt Budryska -> viewtopic.php?f=27&t=137731
Moja mała tymczaczasowiczka -> viewtopic.php?f=13&t=138350

Obrazek

akna

Od: Wto lis 23, 2010 1:01

[poprzednia]