Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maria_z pisze:No super porównanie do foki! A nie wiedziałam dotychczas, kogo (czy co) przypomina mój GargamelNo przecież też fokę
mpacz78 pisze:Mała już jest Bazylka![]()
Była dziś na kontroli, nadal ma podwyższoną temperaturę ale z oczami i ogólnie jest poprawa. Na razie dalej antybiotyk doustnie + tobrex do oczu min. 3-4 razy dziennie, niestety jak jestem w pracy to ma dość długa przerwę w zakrapianiu oczu ale nic na to nie mogę poradzić.
Dziś dałam jej advocate - na okoliczność swierzbu w uszach.
Apetyt Bazylka ma jak odkurzacz
echtom pisze:Ale ta temperatura chyba nie jest dramatycznie podwyższona. Wet mi mówił, że małe kociaki mają o pół stopnia wyższą niż dorosłe, więc przy 38 stopniach u dorosłego kota 38,5 u malucha to jeszcze górna norma. Osobiście cieszy mnie ten apetyt
mpacz78 pisze:Mam problem z Malinką i z Fregatką, dziewczyny są niekompatybilne w jednym domu.
Nie wiem dlaczego Fregatka przejawia w stosunku do Malinki agresję, nie leją się zbytnio, ale Fregaciak ciągle na nią burczy, przegania ją, przez to Malinka jest coraz bardziej zestresowana no i zaczęła mi sikać poza kuwety.
Malinka wróciła właśnie z tego powodu a adopcji, że sikała, u mnie najpierw nie sikała ale zaczęła chyba przez Fregatkę.
Nie bardzo mam jak rozwiązać ten problem - oczywiście powinnam wyekspediować gdzieś którąś, ale którą:
- Fregatkę totalnego dzikusa?
- Malinkę sikającą po kątach?
Już widzę tłum chętnych![]()
Muszę coś wymyśleć. Ma ktoś jakiś pomysł?
seja pisze:Wezmę jakąś na wymianęalbo obie za Witka i Wiktora
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 412 gości