ula-misia pisze:Danusia pisze:Wyspałyscie się dziewczyny????
Oj, z przepracowania chyba -nie mogłam zasnąć do 4.30 a potem już była Miłeczka![]()
![]()
![]()
a ja nie spalam ,bo się zastanawialam , jak wykładałam zakupy to nie mialam w ręku TZ-towego salcesonu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Danusia pisze:Wyspałyscie się dziewczyny????
Oj, z przepracowania chyba -nie mogłam zasnąć do 4.30 a potem już była Miłeczka![]()
![]()
![]()
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:Wyspałyscie się dziewczyny????
![]()
![]()
a ja nie spalam ,bo się zastanawialam , jak wykładałam zakupy to nie mialam w ręku TZ-towego salcesonu,a takowy jeszcze kupił, gdy wychodzilismy ze sklepu. No napewno go do lodówki nie wkładalam
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:Wyspałyscie się dziewczyny????
![]()
![]()
a ja nie spalam ,bo się zastanawialam , jak wykładałam zakupy to nie mialam w ręku TZ-towego salcesonu,a takowy jeszcze kupił, gdy wychodzilismy ze sklepu. No napewno go do lodówki nie wkładalam
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:Wyspałyscie się dziewczyny????
![]()
![]()
oplułam biurko i monitor![]()
![]()
przez ten TŻ salceson
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:Wyspałyscie się dziewczyny????
![]()
![]()
oplułam biurko i monitor![]()
![]()
przez ten TŻ salceson
no bo wiesz, mówię mujuż kupilam wędlinę, po co tyle
![]()
ale nie![]()
On musi zawsze se jaka skaszaneczkę ,albo salcesonik meć![]()
No to wział se parę plasterków za 5 zlja za to dwa rodzaje szynki miałam
![]()
Nie wiem jak trafił do lódówki ,ale rano tam był![]()
Chyba sam z torby wyjął ,zebym aby mu nie zjadła![]()
ula-misia pisze:Danusia pisze:
ale przekombionowałaś
Myszolandia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:
ale przekombionowałaś
moja niezwykle bujna wyobraźnia o tej porze ,podpowiada mi cóś ,ale będe cicho![]()
![]()
ula-misia pisze::mrgreen: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lzPZNSdd5w
zwierzak08 pisze:Cześć Miłka![]()
A Twoja Duża też dziś będzie tak zapitalać po wątkach?
ula-misia pisze::mrgreen: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lzPZNSdd5w
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Dominka1 i 138 gości