50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 15, 2011 11:39 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Mam super wiadomość ! Jest Żabka ! Okazało się, że przygarnęła ją jakaś Pani :) Rozmawiałam z nią przed chwilą: chciałaby ją oddać, ale domownicy protestują i możliwe, że zostanie na stałe :D :1luvu: Ale się cieszę, że koteczka żyje i jest bezpieczna :1luvu:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob paź 15, 2011 11:49 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

kinia098 pisze:Mam super wiadomość ! Jest Żabka ! Okazało się, że przygarnęła ją jakaś Pani :) Rozmawiałam z nią przed chwilą: chciałaby ją oddać, ale domownicy protestują i możliwe, że zostanie na stałe :D :1luvu: Ale się cieszę, że koteczka żyje i jest bezpieczna :1luvu:

:ok:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Sob paź 15, 2011 12:25 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

kinia098 pisze:Mam super wiadomość ! Jest Żabka ! Okazało się, że przygarnęła ją jakaś Pani :) Rozmawiałam z nią przed chwilą: chciałaby ją oddać, ale domownicy protestują i możliwe, że zostanie na stałe :D :1luvu: Ale się cieszę, że koteczka żyje i jest bezpieczna :1luvu:

Kamień z serca.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob paź 15, 2011 12:29 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Żabko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob paź 15, 2011 13:41 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

:D :D :D... :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob paź 15, 2011 17:08 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Szalony Kot pisze:To jeszcze pogadaj z panią o sterylizacji ;)

W razie co, numer mam :D

Szukam transportu z Darłowa do Szczecina dla jednej małej koteczki. Sprawa bardzo pilna ! Trzeba kotkę szybko przewieźć do DS, bo na wolne miejsce w DT czekają 2 strasznie zabiedzone maluchy... :!:

edit: 3 maluchy zabrane, a na ich miejsce przybył kolejny 3 miesięczny, czarno-biały kociak........ wyrzucony w to samo miejsce, co poprzednie maluszki. Oswojony. Podobno nawet była widziana dziewczyna, która wcześniej trzymała go na rękach. Ona zniknęła, a kot został....
Obrazek

kinia098

Post » Sob paź 15, 2011 20:55 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

...była widziana dziewczyna, która wcześniej trzymała go na rękach. Ona zniknęła, a kot został...

O kurcze :!: ZJADŁ JĄ :twisted:
No, ale to na pewno zła dziewczyna była - Tobie Kinia nic nie grozi. :ok:

Renifer

Od: Pon cze 20, 2011 20:31

Post » Nie paź 16, 2011 7:10 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Kinia będzie inspektor gadżet od spraw beznadziejnych. ;)

Dyktatura

Post » Nie paź 16, 2011 12:04 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Czarnulka, którą wiózł Renifer, już w nowym domku :mrgreen: Trzymajcie kciuki za malutką :ok: Biało-bura kicia na razie jest bardzo wystraszona :( Jej ulubione miejsce jest za szafą :cry:

Jak pozbyć się gnid <?> u kota ?! Czesałyśmy bardzo gęstym grzebieniem- nic. Kąpałyśmy- też nic. Dostała Fiprex- też nic. Chodzi o te 2 podrzutki. Czarnulka ma tego tak dużo, że nawet nie jestem w stanie tego ściągnąć :( Bury również ma, ale mniej. Pozostaje ogolić ?

Ogromnie proszę o pomoc w transporcie kici do Szczecina. :( Wstaję rano, a samochód biały 8O Robi się coraz zimniej... są takie 2 maluchy, które mogą nie przetrwać nawet małego mrozu... :cry: Mają miejsce u Gosi, ale najpierw musimy przetransportować Pigi do DS w Szczecinie :( Pomocy !
Obrazek

kinia098

Post » Nie paź 16, 2011 13:26 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Kinga a może Advocat by pomógł na te gnidy?

Dyktatura

Post » Nie paź 16, 2011 14:44 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

kinia098 pisze:Czarnulka, którą wiózł Renifer, już w nowym domku :mrgreen: Trzymajcie kciuki za malutką :ok: Biało-bura kicia na razie jest bardzo wystraszona :( Jej ulubione miejsce jest za szafą :cry:

Jak pozbyć się gnid <?> u kota ?! Czesałyśmy bardzo gęstym grzebieniem- nic. Kąpałyśmy- też nic. Dostała Fiprex- też nic. Chodzi o te 2 podrzutki. Czarnulka ma tego tak dużo, że nawet nie jestem w stanie tego ściągnąć :( Bury również ma, ale mniej. Pozostaje ogolić ?

Ogromnie proszę o pomoc w transporcie kici do Szczecina. :( Wstaję rano, a samochód biały 8O Robi się coraz zimniej... są takie 2 maluchy, które mogą nie przetrwać nawet małego mrozu... :cry: Mają miejsce u Gosi, ale najpierw musimy przetransportować Pigi do DS w Szczecinie :( Pomocy !

Ale gnidy to chyba nie jest jeszcze najgorsze? Może, jeśli kąpałyście w szamponie przeciw pchłom są już zdechłe? Tylko teraz spokojnie trzeba poczekać, aż się odkleją i spadną?... Albo jeśli na gnidy szampon nie działa (czy inny środek) to pozostaje czekać, aż się wyklują i dopiero potruć...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie paź 16, 2011 15:01 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Dyktatura pisze:Kinga a może Advocat by pomógł na te gnidy?

A Advocat nie jest czasami na grzyba/świerzba ?

Wrzucam w końcu zdjęcia moich podrzutków.
Kocurek Dyzio
Obrazek

I troszkę nieudane zdjęcie czarnuszki Mamby :oops:
Obrazek

Biorę się za ogłoszenia. Jeszcze troszkę i będą mogły iść do nowych domów ;)

edit: Na dobranoc mam dla Was dobrą wiadomość :D Renifer niedawno dostarczył buraska Pako do DS , hihi :lol: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Pon paź 17, 2011 22:28 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Proszę Was o radę. Zrobiłam kiedyś z siostrą budkę. Tylko, że były tam dzień kociaki z grzybem.... budka nadaje się do spalenia, czy wystarczy wymienić styropian a przed tym zdezynfekować domestosem ? :roll: Czy lepiej nie ryzykować ?

Pamiętam, że asia2 przelała 100zł na klatkę-łapkę. Po dzisiejszym łapaniu stwierdzam, że chyba jednak potrzebny będzie podbierak...... :( Także pieniądze na razie niech spokojnie sobie leżą :roll:

Biało-bura Funia na DT w Wawie- coraz lepiej :) Nowego, podrzuconego kociaka już nie widać :( Tak samo przepadła matka z kociętami- matka znowu prawdopodobnie kotna...... :|

Mam na sprzedaż prawie 30kg suchej RC dla psów alergików. Z ceną się dogadamy :) Kasa za karmę pójdzie oczywiście na koty :)

Wpłaty :1luvu:
-20zł- Danuta F., Gniew,
-10zł- Kinga W., Warszawa,

Wydatki:
-4,29zł- 4 saszetki Kitekata,
Obrazek

kinia098

Post » Wto paź 18, 2011 12:32 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Szczecina !

Kingo. Ty już masz klatkę łapkę tylko sobie po nią przyjedź do Koszalina. Zrobisz kurs a w nagrodę klatka jest twoja za free

Dyktatura

[poprzednia][następna]