Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinia098 pisze:Mam super wiadomość ! Jest Żabka ! Okazało się, że przygarnęła ją jakaś PaniRozmawiałam z nią przed chwilą: chciałaby ją oddać, ale domownicy protestują i możliwe, że zostanie na stałe
![]()
Ale się cieszę, że koteczka żyje i jest bezpieczna
kinia098 pisze:Mam super wiadomość ! Jest Żabka ! Okazało się, że przygarnęła ją jakaś PaniRozmawiałam z nią przed chwilą: chciałaby ją oddać, ale domownicy protestują i możliwe, że zostanie na stałe
![]()
![]()
Szalony Kot pisze:To jeszcze pogadaj z panią o sterylizacji
...była widziana dziewczyna, która wcześniej trzymała go na rękach. Ona zniknęła, a kot został...
kinia098 pisze:Czarnulka, którą wiózł Renifer, już w nowym domkuTrzymajcie kciuki za malutką
Biało-bura kicia na razie jest bardzo wystraszona
Jej ulubione miejsce jest za szafą
Jak pozbyć się gnid <?> u kota ?! Czesałyśmy bardzo gęstym grzebieniem- nic. Kąpałyśmy- też nic. Dostała Fiprex- też nic. Chodzi o te 2 podrzutki. Czarnulka ma tego tak dużo, że nawet nie jestem w stanie tego ściągnąćBury również ma, ale mniej. Pozostaje ogolić ?
Ogromnie proszę o pomoc w transporcie kici do Szczecina.Wstaję rano, a samochód biały
Robi się coraz zimniej... są takie 2 maluchy, które mogą nie przetrwać nawet małego mrozu...
Mają miejsce u Gosi, ale najpierw musimy przetransportować Pigi do DS w Szczecinie
Pomocy !
Dyktatura pisze:Kinga a może Advocat by pomógł na te gnidy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości