Dobranoc Dorotko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:To się wypluskam w pindyryndzie az miło!!!
normalnie desperacja u mnie - taki miałam podły tydzien w robocie, a juz dzisiejszy dzien byl szczytem!!!
GDZIE jest Pomponmama???
mamaja4 pisze:babajaga pisze:mamajo, z radością się napiję w intencji twojej pracy![]()
Się melduję,bo od 21 do 30 mnie nie będzie,potem 31.10.łotbiór(mam nadzieję).Czyli popołudniem możem świętować.
jozefina1970 pisze:Jakiś %$^&* podrzucił nam na młyn kocurka - parę dni temu. Znajomi z klatki obok wpuszczali go na noc do korytarza ale dłużej tak nie mogło być - tam ludzie mają psy, on się psów nie boi, wbił się wczoraj koleżance do domu - a jej pies nie znosi kotów. Zawiozłyśmy go dzisiaj do pracy - ma biuro w osobnym budynku - dwa pokoje plus zamykana kuchenka. Kocio dostał starą kuwetę Mruchy, żwirek, jedzenie i wodę. Ma ranę na brzuchu, już podgojoną. jak się troszeczkę oswoi zabierzemy go do weta. Chyba w kartonie, ja nie wiem, czy bezpiecznie jest dawać transporterek Mru, boję się jakiejś choroby, nie wiadomo, czy on jest szczepiony. No i trzeba będzie ciachnąć.
jozefina1970 pisze:Dlatego mnie nie było
jozefina1970 pisze:Jakiś %$^&* podrzucił nam na młyn kocurka - parę dni temu. Znajomi z klatki obok wpuszczali go na noc do korytarza ale dłużej tak nie mogło być - tam ludzie mają psy, on się psów nie boi, wbił się wczoraj koleżance do domu - a jej pies nie znosi kotów. Zawiozłyśmy go dzisiaj do pracy - ma biuro w osobnym budynku - dwa pokoje plus zamykana kuchenka. Kocio dostał starą kuwetę Mruchy, żwirek, jedzenie i wodę. Ma ranę na brzuchu, już podgojoną. jak się troszeczkę oswoi zabierzemy go do weta. Chyba w kartonie, ja nie wiem, czy bezpiecznie jest dawać transporterek Mru, boję się jakiejś choroby, nie wiadomo, czy on jest szczepiony. No i trzeba będzie ciachnąć.
playbunny71 pisze:ja mam do sterylizowania transorterka aerodesin 2000 to taki preparat ktory stosuje sie np. w szpitalach on zabija wszystkie zarazki i bakterie pryska sie nim i zostawia do wyschniecia. polecam !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości