Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
zuza pisze:Powiesilam diableta u siebie w pracy
annafreesprit pisze:Czy one mają jakieś ogłoszenia w internecie? może napisać do CatAngel żeby zrobiła profesjonalny pakiet ogłoszeń?
Chiara pisze:Nie za bardzo wiem kim jest CatAngel i czym się zajmuje, ale jeśli ktoś ma ochotę skopiować ogłoszenie pumek w necie niechaj to czyni!annafreesprit pisze:Czy one mają jakieś ogłoszenia w internecie? może napisać do CatAngel żeby zrobiła profesjonalny pakiet ogłoszeń?Ogłoszeń nigdy dość, nie wiadomo które może okazać się tym szczęśliwym
annafreesprit pisze:Chiara pisze:Nie za bardzo wiem kim jest CatAngel i czym się zajmuje, ale jeśli ktoś ma ochotę skopiować ogłoszenie pumek w necie niechaj to czyni!annafreesprit pisze:Czy one mają jakieś ogłoszenia w internecie? może napisać do CatAngel żeby zrobiła profesjonalny pakiet ogłoszeń?Ogłoszeń nigdy dość, nie wiadomo które może okazać się tym szczęśliwym
Napisałam do CatAngel,
zamówiłam pakiet 130 ogłoszeń w internecie (ja za to zapłacę), ale prośba o pilne dosłanie kilku ładnych zdjęć kotków (z informacją z jakiego wątku są czarnuszki i że pakiet zamówiła "annafreesprit"). Najlepiej mailem: catangel@o2.pl
Mam nadzieję, że diablątka szybko znajdą nowe domki!
zuza pisze:Powiesilam diableta u siebie w pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości