Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 14:09 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

Powiesilam diableta u siebie w pracy :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro paź 05, 2011 19:37 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

zuza pisze:Powiesilam diableta u siebie w pracy :)

Może akurat :ok:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw paź 06, 2011 8:38 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw paź 06, 2011 13:01 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

Czy one mają jakieś ogłoszenia w internecie? może napisać do CatAngel żeby zrobiła profesjonalny pakiet ogłoszeń?

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Czw paź 06, 2011 20:44 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

annafreesprit pisze:Czy one mają jakieś ogłoszenia w internecie? może napisać do CatAngel żeby zrobiła profesjonalny pakiet ogłoszeń?

Nie za bardzo wiem kim jest CatAngel i czym się zajmuje, ale jeśli ktoś ma ochotę skopiować ogłoszenie pumek w necie niechaj to czyni! 8) Ogłoszeń nigdy dość, nie wiadomo które może okazać się tym szczęśliwym :ok:

Chiara

Post » Pt paź 07, 2011 6:47 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

Chiara pisze:
annafreesprit pisze:Czy one mają jakieś ogłoszenia w internecie? może napisać do CatAngel żeby zrobiła profesjonalny pakiet ogłoszeń?
Nie za bardzo wiem kim jest CatAngel i czym się zajmuje, ale jeśli ktoś ma ochotę skopiować ogłoszenie pumek w necie niechaj to czyni! 8) Ogłoszeń nigdy dość, nie wiadomo które może okazać się tym szczęśliwym :ok:

Napisałam do CatAngel,
zamówiłam pakiet 130 ogłoszeń w internecie (ja za to zapłacę), ale prośba o pilne dosłanie kilku ładnych zdjęć kotków (z informacją z jakiego wątku są czarnuszki i że pakiet zamówiła "annafreesprit"). Najlepiej mailem: catangel@o2.pl

Mam nadzieję, że diablątka szybko znajdą nowe domki! :ok:

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Pt paź 07, 2011 11:03 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

annafreesprit pisze:
Chiara pisze:

Napisałam do CatAngel,
zamówiłam pakiet 130 ogłoszeń w internecie (ja za to zapłacę), ale prośba o pilne dosłanie kilku ładnych zdjęć kotków (z informacją z jakiego wątku są czarnuszki i że pakiet zamówiła "annafreesprit"). Najlepiej mailem: catangel@o2.pl

Mam nadzieję, że diablątka szybko znajdą nowe domki! :ok:

Wielkie, wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk:

Ryska zdjecia juz wyslala. Podobno to az 130 ogloszen 8O No musi, musi sie teraz udac :ok: :ok: :ok: Jeszcze raz :1luvu: annofreesprit!!!

Chiara

Post » Nie paź 09, 2011 18:37 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw paź 13, 2011 16:52 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

Annafreesprit, napisałam do Ciebie pw :) Dzięki wielkie, dobra duszo! Tak w ogóle, to być może kociaki będą miały największy pakiet ogłoszeń z możliwych - bo i Kicorek się nimi zaopiekowała :) A ogłoszeń potrzebują dużo - ogłaszamy je w 3 miastach, by zwiększyć ich szanse...
A kociaki są naprawdę słodkie, choć każdy inny.
Wenus np. raczej nie lubi trzymania na rękach, chociaż wcale a wcale się mnie nie boi. Po prostu woli zabawy patyczkiem i pieszczoty jak najbardziej, ale na ziemi czy drapaku.
Selena w zabawie jest nieśmiała, kryguje się w kontaktach fizycznych, ale to najbardziej delikatna i spragniona delikatnej czułości istotka. Uważam, ze jest najbystrzejsza, choć trzeba czasu, by to zauważyć.
A Malcolm... Malcolm lubi wszystko - i zabawy i nawet miętolenie, taki mądrala z niego.

Wielkie dzięki Zuza! Może ktoś jeszcze "przyklei kotka"? :)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt paź 14, 2011 9:03 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

Wczoraj slyszalam jak ludzie czytali na glos ze slodkie jak lukrecja :)
Moze ktos by sie zakochal...

zuza

Post » Pt paź 14, 2011 12:11 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

Czekamy aż ktoś zadzwoni - lepiej mieć telefon pod łapką:

Obrazek
Obrazek

ryśka

Post » Pt paź 14, 2011 22:00 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

zuza pisze:Powiesilam diableta u siebie w pracy :)

Jesteś czarodziejką.

Zadzwonił do nas b. miły Pan. Powiedział, że od dawna, dawna, chciał mieć kotkę... Aż tu dzisiaj w wydawnictwie...
Najpierw wydawało się, że nie ma żadnych szans na adopcję, ze względu na odległość. Jednak zadziałało jakieś zaklęcie i jesteśmy umówieni, że po weekendzie ostatecznie Pan da nam znać. Ja bym bardzo chciała.
Kciuki, ogonki itd. mocno trzymamy. 8) 8) 8)
Obrazek

ryśka

Post » Sob paź 15, 2011 9:02 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

O rany! To straszliwie mocno trzymam!!! MOze to ci, co czytali o tym, ze slodkie jak lukrecja :1luvu:

zuza

Post » Sob paź 15, 2011 11:35 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie paź 16, 2011 0:09 Re: Trzy czarne kociaki, sygnał SOS na Morzu Północnym...

:ok: :ok: :ok: Zuza, wierz dalej w cud! :ok:

Chiara

[poprzednia][następna]