Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:się robi szanowna Pani![]()
http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... ryte/32938
ale jakbyś się wstrzymała z tydzień to Ci powiem czy u mnie się taki nie zwolni- mogłabym wtedy dać ( meble mi wjeżdżają jakoś tak ok 18 października)
dalia pisze:a jakbyś ewentualnie przyjechała na swiatowke to sama byś sobie przetaszczyla kibel koci do Warszawy
MariaD pisze:dalia pisze:a jakbyś ewentualnie przyjechała na swiatowke to sama byś sobie przetaszczyla kibel koci do Warszawy
Jakby co to upchnę w moim wozie.
7ksiezyc pisze:czytam Was czytam ...
popisać nie mam kiedy, koty choruje paskudnie![]()
![]()
szuka jakiegoś sposobu na paskudną, gestą wydzielinę katarowa z nosów - bo pozatykane jak cholera, charczą i brzydko oddychają ...
Dexter po operacji jelit nie chce łobuz jeść bo nie dość ze operacja to ta cholerna infekcja, słabiutki jest, schudł od zeszłego piątku 800z (teraz schowałby się pod beretem nie kapeluszem u Neigh - pod warunkiem ze miałaby jakiś beret w domu), dzis 4 dzien wzmacniany kroplówkami, żyłki na łapka już pękają ...
ja siwa jestem już ze stresu ...
Neigh przykro mi że z Bono tak wygląda sytuacja ...
kurcze lać tych hodowców, albo zarażać jakimś paskudztwem i nie leczyć .... a co niech wiedza jak to jest "tak mieć" ...
Neigh pisze:...Macie jakiś pomysł na puszki dla tego Smarkula? Muszą być wybitne ( co jak sie okazuje nei znaczy drogie ) bo gamon nic nie chce. ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 782 gości